Dermatol. Bartenjev
Bi rekla, da so vsi zdravniki, kjerkoli že, strokovno podkovani in več ali manj enako izšolani.
So pa razlike med njimi (tiste glede na leta, spol, lepoto niso pomembne) glede odnosa do pacientov, koliko se kdo potrudi, se pogovori s tabo, ti kaj razloži … Te razlike, ki pa jih pravzaprav ne bi smelo bit, so pa, vsaj zame, zelo pomembne.
V ordinaciji Bartenjev-Rogl sem pa bila pri dr. Larisi Stojanovič, prijazna, energična zdravnica, celo sama osebno me je poklicala po, da mi je sporočila izvid. Česar v slovenskem zdravstvu še nisem doživela.
Hvala enako, na pregled sem čakala eno leto, samoplačniško. V ordinaciji bila 30 sekund, dr. Godič pa me je “pregledal” z razdalje dveh metrov in rekel, da ni nič nevarnega. Nato so mi na Dermatološki kliniki v Ljubljani sumljivo znamenje odstranili. Pregledali so ga s posebnim povečevalnim steklom in ga projicirali na računalnik. Potrjeno je bilo nevarno.
Tudi moja mama je bila 30 sekund pri Godiču in z razdalje 2m je ugotovil popolno nesumljivost:)
Tako da njega res ne priporočam, dr. Bartenjev se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj potrudi pogledat.
Srečno,
Tina