Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dermatol. Bartenjev

Dermatol. Bartenjev

Zanima me, če je kdo od vas že bil v tej dermatološki ambulanti in pri katerem zdravniku konkretno? Kakšen se vam je le-ta zdel? Dr. B, vsi vemo, da je krasen, zanima me za ostale 3. Hvala!

Zadovoljna z vsemi zaposlenimi, tudi sestre so krasne.

Enako,tudi mi smo zadovoljni z Ambulanto Dr.Bartenjev-Dr.Rogelj.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Sem pacientka dr. Rogljeve. Super, strokovna, se zanima, razloži.

Važna je strokovnost, taki so pa vsi tam zaposleni.
Ali vi mogoče ocenite zdravnika glede na spol, lepoto??

Bi rekla, da so vsi zdravniki, kjerkoli že, strokovno podkovani in več ali manj enako izšolani.
So pa razlike med njimi (tiste glede na leta, spol, lepoto niso pomembne) glede odnosa do pacientov, koliko se kdo potrudi, se pogovori s tabo, ti kaj razloži … Te razlike, ki pa jih pravzaprav ne bi smelo bit, so pa, vsaj zame, zelo pomembne.
V ordinaciji Bartenjev-Rogl sem pa bila pri dr. Larisi Stojanovič, prijazna, energična zdravnica, celo sama osebno me je poklicala po, da mi je sporočila izvid. Česar v slovenskem zdravstvu še nisem doživela.

No, zdaj ste mi našteli res vse ostale, razen tistega, h kateremu sem naročena jaz (dr. Godič). Ali o njem kdo lahko poda kakšno info?

Jaz sem bila pri dr. Godiču. Na pregled sem čakala točno eno leto, v ordinaciji pa sem bila 30 sekund. Dr. Godič je moje ‘sumljivo’ znamenje pregledal z razdalje dveh metrov.

Hvala enako, na pregled sem čakala eno leto, samoplačniško. V ordinaciji bila 30 sekund, dr. Godič pa me je “pregledal” z razdalje dveh metrov in rekel, da ni nič nevarnega. Nato so mi na Dermatološki kliniki v Ljubljani sumljivo znamenje odstranili. Pregledali so ga s posebnim povečevalnim steklom in ga projicirali na računalnik. Potrjeno je bilo nevarno.
Tudi moja mama je bila 30 sekund pri Godiču in z razdalje 2m je ugotovil popolno nesumljivost:)
Tako da njega res ne priporočam, dr. Bartenjev se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj potrudi pogledat.
Srečno,
Tina

New Report

Close