Dermatolog -Bartenjev-Rogl
Pozna kdo tega dermatologa ali njo, z družino gremo na preventivni pregled znamenj in me zanima ali sta ta dva dermatologa vredu, vaše izkušnje.
In zanima me še, če je kdo šel k njima kot samoplačnik in koliko stane ta pregled, rada bi slišala kaj res od tistih, ki so tam že bili…nato pa že sama pokličem in izvem ostalo.
Enkrat sem bila pri dr. Kralju, pa mi ni vredu, kot kirurg grdo šiva in pušča brazgotine in tak samovšečen mi je, nič primeren za zdravnika. Raje imam srčne zdravnike, ki obvladajo svoje delo in znajo biti ljudje.
Predlaga mogoče kdo v Lj ali okolici še kakšnega dermatologa, ki je dober in zdravnik na mestu?
Hvala!
-bla na predavanjih od rogl, bartenjev in boruta žgavca – z argumenti in strokovnostjo me je prepričal slednji in jaz bi se odločila za njega. rogl butina je po vedenju zelo blizu temu, kar si napisala za kralja, imho.
-bla na pregledu pri rogl-bartenjev, pa me nista gledala ona2, ampak ena specializantka, ne bi šla več nazaj tja, sem dobila občutek, da so mal zmedeni;)
“Enkrat sem bila pri dr. Kralju, pa mi ni vredu, kot kirurg grdo šiva in pušča brazgotine in tak samovšečen mi je, nič primeren za zdravnika. Raje imam srčne zdravnike, ki obvladajo svoje delo in znajo biti ljudje.”
Ne morem mimo tega:). Bi te samo povabila k razmišljanju, če se strokovnost in samovščečnost izključujeta oz. v to, da preveriš kakšna (ne)človeška pričakovanja imaš (imate na splošno, nekateri) do nekoga samo zato, ker je zdravnik. Zdravnik ni bog in ne more bit vsem všeč. Pa ne zagovarjam omenjenega, ga ne poznam.
Si ti v službi vedno 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}? Si vsem strankam všeč?
Pa ni mišljeno kot pričkanje, bolj v pobudo za razmislek.
Res je izjava da ni primeren dr. Kralj za zdravnika prehuda. Kdo si da ga tako ocenjuješ, ker TEBI ni bil všeč?! Meni in mojim je bil všeč, ker je odlično opravil delo zaradi katerega smo bili pri njem, na nivoju in me res ne briga kako je sam sebi všeč. Ne morš kar takole vehementno opraviti z njim. Če ti ni všeč, povej, ni mi všeč in greš drugam, ne pa taka bombastična izjava – ni primeren. A ti si vsem všeč, delo pa le narediš po svojih – upam – najboljših močeh. Hvalabogu greš samoplačniško kamor želiš, ali ne? In vse prevečkrat se zgodi, da ime ki nosi spec. ambulanto – amb. recmo dr. Bartenjeva – pregled pa opravi drugi zdravnik. Torej?! Ker je pač on preveč obremenjen, ne prideš konkretno k njemu in spet bo morda izjava – ni me sprejel on. Vidiš, veliko je variant. Ampak zdravniki so pa vsi! Srčen zdravnik – je veliko je filmov o njih, v reali pa eni so, drugi niso. Kaj češ, tudi mi eni smo, drugi niso – srčni.
Meni osebno je Dr.Rogelj zelo strokovna,prijazna in tako kot je ena pred mano napisala človeška.Mi hodimo k Dr.Roglevi že nekaj let in smo zelo zadovoljni.
Same pohvale tudi za celotno osebje,sestre so zelo prijazne.
Dobro opravite.
Lep pozdrav