Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dermatolog-melanocitni nevus

dermatolog-melanocitni nevus

Rada bi si odstranila nevus (materino znamenje), ki mi štrli na hrbtu. Dermatologi na zdravstveno zavarovanje odstranjujejo le znamenja, ki se njim zdijo sumljiva. Moj pa ni, vendar mene moti. Zanima me, koliko stane odstranitev znamenja samoplačniško in katerega dermatologa predlagate? Zanima me v Ljubljani ali na Obali.
Hvala!!

Če boš šla k dr. Voku, ki dela v ZD Izola, te bo brez problema poslal naprej na odstranjevanje na napotnico, tudi če te samo moti. Reci, da se ti drgne, da te peče pa ne bo problemov.

Na podlagi tvojega priporočila, sem šla malo brskat po spletu, pa…..
Povej, kakšne izkušnje imaš ti?

Jaz sem ga potrebovala samo kot napotnega dermatologa za odstranitev znamenj, ki so me motila samo zaradi estetike. Znamenje je pogledal, vprašal, zakaj me moti, spisal napotnico in izvid in potem sem šla na odstranjevanje na kirurgijo, ker on znamenj ne odstranjuje. Drugih izkušenj nimam.

Aha, hvala.

prvo: operativno jih odstranjujejo plastični kirurgi in ne dermatologi, zato se pojdi pokazat njim.
drugo: na kakšnem mestu je? če je v višini nedrčka, lahko utemeljuješ med.indikacijo tako, da rečeš da te nederček žuli na tem mestu in da ti zaradi tega zakrvavi. če je v višini pasa, pa enako utemeljuješ glede pasa na obleka.

New Report

Close