dermatolog v Kranju
V Kranju je še Natalija Evdakova. Meni ni dobra, je nesramna, površna, misli da je boginja, vzvišena. Ne grem več tja. [/quote]
TOČNO TO!
Ta ženska se dobesedno izživlja nad pacienti, je arogantna, površna, slabo naredi delo, pri meni je pustila zmazek na obrazu. Ko pa sem jo vprašala še za eno drugo znamenje na koži, pa je zabrusila da moram prinesti novo napotnico in da na tistega znamenja do takrat ne bo gledala. Pa sem jo vseeno prosil, da bi vseeno samo pogledala, in je kar arogantno odkorakala iz ordinacije in me pustila samo.
Ta Natalija Evdakova je za kozlat zanič zdravnica. Ne razumem kako ima lahko en tak tujec, ki komaj govori slovensko, koncesijo za opravljanje takega poklica.
Sramota za Slovenijo.
No, ste mi pa bolj malo pomagali…
Točno ta, ki ste mi jo odsvetovali, dela v Dermakranj. Jutri grem tja mojo napotnico iskat, ker je tam že 6 tednov, datuma pa še nisem dobila, odnos po telefonu 2 tedna nazaj pa.. brez besed…
Kovačeva žal ni na koncesijo.
Verjetno bom odšla kar v Škofjo Loko, čeprav imajo na spletni strani opozorilo, da imajo zelo dolgo čakalno dobo. Ampak če so toliko fer, da v naprej to opozorijo, potem si mislim, da bo vsaj odnos ok, če bom že morala dolgo čakati…
Razen, če ima kdo še kakšno drugo idejo…?
Hvala vseeno.:)
Zanimivo, očitno z menoj nekaj ni v redu, ker meni je pa Evdakova čisto ok bejba. Govori prav lepo slovensko, tako da nakladate, da kar boli, sta pa obe s sestro res bolj zadržani, to pa drži, nikoli pa nista bili osorni, nesramni, žaljivi. Spremljala je eno znamenje, pa je potem sama predlagala, da ga odstranim, da ne izgubljam časa pri njej:). Skratka, jaz čisto zadovoljna. Ne hodim pa okoli zdravnikov zato, da bi se z njimi hecala pa čvekala, ampak da uredijo tisto, kar me muči. Meni osebno je zadeve, zaradi katerih sem hodila k njej, poštimala tipi topi, edino, kar me je nazadnje, ko sem bila pri njej (takoj po novem letu) zmotilo, je bilo to, da imata par ljudi naročenih ob isti uri.
Verjetno je odvisno, zakaj prideš!
Jaz sem imela (2x) z dermatologinjam v KR izredno slabe izjušnje.
Ena starejša bjonda – mi je naprej rekla: “A za to se vi sekirate? Veste kakšne težave imajo ljudje, pa preživijo!”
Prišla sem pa zaradi enega ‘znamenja’ na dekolteju, zaradi katerega sem bila nesrečna že celo življenje. Nič nevarnega, samo lepotna napaka.
Mi ga je žgala z dušikom na živo. Itak vse zajebala. Bolelooo! In zdaj je namesto temno rjav – svetlo rjav.
Ja hvala, no!
Pa še drugič! Sem šla zaradi vidne žile. Me vpraša, če se bojim injekcij. JA. So se ji kar roke začele trest.
Samo jaz sem mislila na te konjske injekcije, ko daš kri. Ona pa z ‘laskom’ špikne, da mi je posušilo to žilo. Kako se je vidno oddahnila, ker nisem skupaj padla.
Ojoj pa take dohtarce! Upam, da to kdo bere – ki je v kakšni komisiji! Ministrca itak nima cajta.
Saj niso samo v KR take kavke.
Meni so se na vratu pojavile pecljaste bradavice. Itak ne prideš nikamor – samo samoplačniško.
Vse po netu sem prebrala, se poučila!!
Najdem eno kliniko v LJ – se prijavim in……. sanje!! Takoj naslednji dan lahko pridem!
Veste kako izgledajo te bradavice? Ko špička zobotrebca. Sprejme me ena mladenka. Malo poklepetava, se uležem na mizo in ona!!??
– z navadnimi škarjicami za nohte mi jih je začela strišt. Na živo! In z vatko pivnat kri!
Jaz rečem: “Sem brala, da se te bradavičke prenašajo s krvjo. Mislite, da je dobro, da mi kar pivnate in to kri prenašate po koži?”
ONA: “Oh kje pa! Sicer je pa vse razkuženo (?). Se pa zna zgodit, da se vam bodo ponavljale!”
OKEJ! Trpim jaz 20 minut – še bolj pa potem, ko dobim račun! 120 €!!!
In res so se mi kasneje še bolj zaredile te bradavičke. Ker mi jih je babnica raznesla s krvjo po celem vratu in podbradku!!
ZDAJ si jih sama stržem s škarjicami. Prej popijem 2 pira ali pa pol litra vina in nič ne čutim!
Pa prišparam 120 € + benz + čas!!
Pa ne boste verjeli – kasneje me pol manj boli, pa čist dobr sem za videt!
Super, da si imela tako izkušnjo. Tudi jaz na splošno pridem k zdravniku po strokovnost, ne na klepet, ampak eno mero spoštovanja in olike si pa zaslužim.
To, da po 6 tednih še nisem dobila datuma, zame niti slučajno ni strokovno. Pred dvema tednoma, ko sem klicala, pa slišim po koncu zvonjenja v telefonu samo klik in…tišina. Po nekajsekundni tišini, ko nisem vedela, ali je kaj s telefonom ali se je kdo javil, pa rečem previdno “haloooo”. Z druge strani osorno “halo!” Sem bila tako presenečena, da je spet kakšno sekundo trajalo pa rečem “Je to Dermakranj?” Z druge strani “ja!” Spet sem bila kakšno sekundo tiho pa rečem “sem ta-pa-ta, en mesec nazaj sem vam poslala napotnico pa žal še nisem dobila datuma…mogoče veste, kdaj ga bom lahko dobila?” Z druge strani: “ja, mi mamo veliko dela!” Jaz: “razumem, ampak ali mogoče veste, približno kdaj dobim datum?” Druga stran: “Bom jutr poslala” Jaz: “najlepša hvala, nasvidenje” Druga stran: -klik(odložila slušalko brez pozdrava)
Je minilo 2 tedna od takrat in hvala lepa, še preveč časa sem jim dala za tak odnos.
Ravnokar nazaj. Napotnice nisem dobila, ker dr. (sestre ni bilo) ni imela časa pregledati KUPA-po njenih besedah napotnic (v resnici cca. 20-25 napotnic, sem jih imela čas “na uč” prešteti, ko je listala med njimi) in mi dati moje. Si je pa vzela tisto minuto, da si je zapisala moje podatke.
Ja, bila je hladna, zadržana (kar ne štejem kot minus, kot plus pa tudi ne), vendar je bila takoj pripravljena pomagati in vrniti napotnico (ampak se moram vrniti ponjo v ponedeljek), slovensko je pa čisto ok govorila-le kakšno besedo je drugače izgovorila.
Saj je vse eno, ko si enkrat pacien si zadovoljen ali ne. Očitno večina njih ni zadolvoljna. Je pa čisto osebna izbira in opazka kaj te zmoti in kaj ne. Je p treba razumet, da gremo k zdravnikom po nasvete in ne malokdaj za to tudi plačamo sploh v derma centrih, za kar bi želel vsaj to, da se pri svojem izbranem zdravniku dobro počutiš.
lep pozdrav