Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Desigual – kakšna se vam zdi ta znamka oblačil

Desigual – kakšna se vam zdi ta znamka oblačil

Meni se zdi ta kolekcija za poletje taka luštna, samo kljub znižanju so cene še vedno visoke.
Sploh so mi všeč ti njihovi natikači za poletje, ko so v različnih barvah in z pisanimi podplati. Taki poletni, luštni, cena iz 50 € znižana na 40 €. Sem pa gledala podobne natikače … cena 19.99 €.
Ali so Desigualovi res tako boljši?
Pa zelo se mi dopadejo njihove ta velike barvaste nakupovalne vrečke, ampak se jih žal ne dá kupiti, dobiš jih samo ob nakupu nad 100 €.
Kaj menite omenjeni znamki.
😉

Meni je všeč. Samo ni pa zelo kvalitetno narejeno.
Pa malo jezijo me njihove hlače, ker so vse tako oprijete. To ni moda za “normalne” postave.

Meni so načeloma njihova oblačila, predvsem pa torbice všeč.

Samo je pa občutno predrago za tako kvaliteto. Ker kvaliteta je nikakva oz. zelo švoh. Torbice za 80, 90 €, znotraj praktično brez žepov, neko čudno tanko blago, iz ne ravno kakovostnega umetnega usnje, ne smeš jih prati, ne smeš nič. Če jih kolikor toliko redno nosiš, so za eno, največ dve sezoni, potem so skajasti deli preveč obrabljeni, tekstilni pa zapackani in zmuckani.

Tudi obleke niso ravno višek kakovosti, se razvlečejo, obledijo, scufajo, naluknjajo …

Skratka predrago. Razen ob znižanjih v kakšnem outletu. 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je minimum, če dobiš 70 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, šele takrat se v resnici splača kupit.

Meni je to srot, ki se prodaja po visokih cenah. Saj je vecinoma vse polister, grdo zasito, parkrat sem ze gledala njihove zadeve in nikoli nic kupila. Na sliki izgleda lepo, v zivi v trgovini me pa vse mine.

Cigansko v kompletu!

Precenjeno in že nekaj časa passé.

Meni je všeč, nimam niti posebnih pripomb glede kvalitete, tudi ta najstarejše stvari še vedno lahko nosim. Sploh mi španske obleke pašejo, tudi Zara in Mango. Zgleda, da imam bolj špansko postavo in Desigualove cunje ponavadi zakrijejo tisto, česar ne maram kazat. Drago pa je, ja. Tudi jaz bolj kupujem na razprodajah kot sproti.

Sem šla že parkrat mimo trgovine v Btc-ju pa malo pokukala po izložbi. Meni so kar všeč oblekice pa to. Sem že hotela it notri pogledat pa me je zaradi cen vse minilo. Pa menda cunje niti niso tako zelo kvalitetne kot bi pričakoval pri taki ceni.

me kar glava zaboli ko pridem v trgovino..kič na kič, slaba kvaliteta, na otip ceneno..precenjeno..in pa vsaka, ki ima nekaj od desiguala, misli da je kar ultra moderna, čeprav tako skombinira, da je še vse skupaj bolj “kmečko,”kot pa je sama desigual cunja.

Meni je to enako ogabno kot Crocsi, večini ljudi je pa očitno všeč, sodeč po tem, da je že skoraj pol Galerije Emopurium zasedel ta šrot

Nočete kika, kupujete pa desigual?

Se strinjam! neka ciganska kombinacija, vse pisano in štrahasto

Sto ljudi, sto čudi.
Vsak po svoje. Meni je OK, samo cene so pa previsoke.

s katero boš pri revnih izpadala naduta pri bogatih pa wannabe

New Report

Close