Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Desigual za otroke in torbice

Desigual za otroke in torbice

Ima katera preko ebaya morda dobrega prodajalca torbic za priporočat – govoril o kitajskih ponaredkih? Bi enkrat rada poiskusila.
Obenem pa me zanima če katere kupuje Desigual oblačila za otroke ter kje najugodneje iz tujine? Kako ta naročila potekajo.

Hvala

Jaz kupujem pri Aliexpress. Vse je enako kot pri nas, le da je precej ceneje, več kot polovico. Poglej si njihovo stran.

Kaj pa carina? A so to originali, al “kr neki kao Desigual” ?

Kako pa je s plačilom, carine kot vem preko njih ni, saj pošiljajo z Anglije, ali se motim?

To je original toliko kot tiste torbice in vse drugo v naših trgovinah. Dobila sem enako etiketo s ceno, kot je pri nas, samo da nisem plačala natiskane cene. Carina se plača od zneska 150 eur navzgor, ddv pa od 22 eur navzgor. Do 22 eur ni carine, poštnine pa sploh ne. Pa čakaš kakšen mesec, da prejmeš.

Sem našla na Aliexpresu. Imaš prav, so originali.

Edin problem je, ker je večina torbic nad 22 $, potem te čakajo stroški pregleda na carini, pa 22 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} DDV, pa poštnina od carine do doma ( 4 €) , pa si na koncu na ceni torbic v trgovini pri nas…..

Zavedaj se še, da gre na carini to lahko na uničenje. Rajši si kupi torbico pri nas, ko je razprodaja.

Če je original ne gre na uničenje. Torbice so originali, preverjeno. Problem so edino stroški carinjenja, ddv-ja in poštnine v Sloveniji.
Tak nakup se splača za izdelke do 22 $, jih pa na žalost ni veliko v tem rangu….

Drugače pa Desigual kupujem na Stilago.si, se da dobiti s kakšnimi popusti.

Zelo mocno dvomim, da so na Aliexpres originali. Zelo, zelo mocno. Na carini gre ne samo v unicenje ampak se dobi tudi kazen. ne vem…

New Report

Close