Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Desni jelen

Desni jelen

A se tudi vam prikazuje ta desni jelen (na reklami) z zelenim tičem? A ne bi bilo bolje, da ima v božičnem času rdečega?

Sram naj jih bo. Iz Božiča so naredili karneval!

Sicer ne vem, kakega jelena ti vidiš, ker jaz ga ne.

Ampak Božič itak je že dolgo karneval, niti sanja se mi ne, zakaj jeleni, če pa je Božič praznik Jezusovega rojstva, v Betlehemu pa jeleni definiivno niso nikdar živeli.

A se vam na vrhu strain ne vrti nonstop reklama od nlb z jelenčki na mesecu pa to?

A se vam na vrhu strain ne vrti nonstop reklama od nlb z jelenčki na mesecu pa to?
[/quote]

Na vrhu ja, ker sem bila prav pozorna, drugače reklamo preskočim. Razumela sem, da je reklama na desni strani.

Jelen pa ima zelen šal in zelene rokavice in nogavice. Kdor vidi zelenega tiča, naj si gre po očala, tam ima jelen v naročju roko.

Na vrhu ja, ker sem bila prav pozorna, drugače reklamo preskočim. Razumela sem, da je reklama na desni strani.

Jelen pa ima zelen šal in zelene rokavice in nogavice. Kdor vidi zelenega tiča, naj si gre po očala, tam ima jelen v naročju roko.
[/quote]

Reklama poziva k pitju alkohola in razvratu! Ja, z rook drži tiča!

PR naj gre k spovedi. Pa za mašo naj dajo povsod kjer imajo poslovne enote.

Hvaljen Jezus

Nihče in nič se ne prikazuje:)

[/quote]

Ja, edino to vidim.

Reklama poziva k pitju alkohola in razvratu! Ja, z rook drži tiča!
[/quote]

Sex & alcohol & rockenrol
jjjeeeaaahh

Poglejte logo od te banke. Viseči bingelj z jajci.

New Report

Close