Najdi forum

Splash Forum Politični čvek DESUS NAPOVEDAL IZSTOP IZ KOALICIJE

DESUS NAPOVEDAL IZSTOP IZ KOALICIJE

Poslanci in vlada naj v času največjih družinskih praznikov sestopijo z oblakov na trdna tla in se vprašajo, kako bodo, po njihovo v zlati dobi Slovenije, preživeli božično-novoletne praznike ljudje z manj kot 400 evri pokojnine.
Predsednica ZDUS Mateja Kožuh Novak

Ni kaj dodati.

DeSUS je zahteval, da se nadomestila kot sta varstveni dodatek k pokojnini in dodatek k vdovski pokojnini zvišujeta prav tako kot pokojnine – dvakrat na leto. V ta namen so podali predlog na DZ, vendar je bil njihov predlog umaknjen iz obravnave, ker je tako zahteval veliki vodja Janez Janša.

Gre pa tu tudi še za drugo strukturo ljudi (invalidi….), ki se jim nadomestila prav tako po novem usklajujejo samo enkrat letno in tako je ta najbolj prizadeti sloj ljudi, zadnjo uskladitev nadomestil prejel v letu 2006, naslednja uskladitev pa bo v letu 2008. Torej ti ljudje že dve leti niso prejeli nobenega povišanja.Njihova nadomestila pa so mizerna, nižja od najnižje pokojnina.

In to ti je blaginja in Slovenija kot svetilnik v 21. stoletju, kot je to napovedoval in še danes govori o tem Janša.

Res ni kaj dodati. Sramota.

Povsod piše, da so stranke koalicije izglasovale umik predloga stranke DESUS ti, ki si pa tako dobro obveščena pa da je Janša tako zahteval. To je edini izjavil Žnidaršič, ker je bil osebno užaljen. Človek, ki ni imel toliko jajc, da bi pred enim mesecem glasoval proti vladi se sedaj neki napihuje in grozi. Neveredostojen politik. V primeru, da DESUS ne bo izstopil iz koalicije pa pričakujem, da bo Žnidaršič istopil iz stranke.

Kolalicija ima še vedno notranje težave. Najprej naj se znotraj vlade zmenijo, potem pa naj iščejo krivce za svoje probleme naokoli.

Pa kaj ti nakladaš. Seveda so izglasovale stranke koalicije – poslanci v DZ. Kdo pa njim dirigira in diktira, pa je jasno. Če tebi še ni, je to tvoj problem.

Ja, jaz sem za razliko od tebe kar dobro obveščena.

dr. Mateja Kožuh Novak je poklicno deformirana. Videla je veliko rdeče barve, poklicno in strankarsko. Verjetno tudi sanja rdeče.

Kako si pa ti deformiran? Napiši, da bomo vedeli!

Ti pa po moje sanjaš samo črno, črno, črno in zopet črno. Pa seveda nekaj belega.

zakaj ne prepoveste rdeče barve???? :))))

Meni osebno je rdeča mnogo bolj všeč kot črna.

Je tudi bolj pozitivna barva za razliko od črne.

DESUS je že toliko stvari napovedal, da verjamem samo še tisto kar vidim in primem.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

“Zelo” si obveščena ni kaj, pa rahlih živcev tud.

Tokrat pa se strinjam s tabo.

New Report

Close