Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis devet stopnic

devet stopnic

Zanima me, ce je gdo prebral knjigo Devet stopnic in kaj mislite o njej

Lp Mojca

Jaz sem jo prebrala med letošnjim dopustom. Knjiga je nadvse primerna za bodoče starše in nas, ki si to še želimo postati.
Kako je bila pa tebi všeč?

Dobra knjiga, se pa spušča preveč v detajle v nekaterih stvareh, nekaterih pomembnih pa ne omenja, prebrati moraš še kaj iz tega področja.

Alenka!

O čem govori knjiga?

Lep pozdrav,
Pia

Knjigo sem prebrala že pred leti, lepo dopolnilo zgodbe in življensko nadaljevanje pa je knjiga Domovanje duše, Garya Zukava.

Lep pozdrav!

Meni se je zdela prekrasna, vendar pa , kot je rekel Rudi, moras se kaj prebrati o tej temi.
Alenka, knjiga opisuje reinkarnacijo oz. utelesenje duse v otroka vseh devet mesecev nosecnosti.Meni se zdi vsekakor vredno, da sem jo prebrala.Celo narocila sem si jo, tako, da jo bom imela med svojo zbirko ( ki se sicer ni tako velika ) knjig.
Z zanimanjem pa bom prebrala tudi DOMOVANJE DUSE

Lp Mojca

Nisem zasledil … kdo je avtor knjig Devet stopnic ter Domovanje duše?

Hvala za inf.

Princ

Domovanje duše – Gary Zukav in Devet stopnic – Ajra Miška.
LP

Očitno ne govorimo vsi o isti knjigi – ali pač?

Knjigo, ki sem jo jaz prebrala sta napisala Anne in Daniel Meurois – Givaudan, prevedla pa Vera Čertalič.

Tudi jaz govorim o knjigi , ki sta jo napisala Anne in Daniel Meurois – Givaudan, prevedla pa Vera Čertalič.
Lp Mojca

Pozdravljena Mojca. Govorimo o isti knjigi, žal pa sem jaz naredila napako, ker sem mislila na eno drugo knjigo. Opravičujem se za napačno informacijo. Lep pozdrav.
Lena

Tudi meni je bila knjiga DEVET STOPNIC zelo všeč.

New Report

Close