Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek devica in orgazem

devica in orgazem

Iz prve roke ti povem, sploh ni lahko in prijetno, kar precej boleče. S punco sva to opravila pred kratkim. Sem bil nežen, ljubeč, potrpežljiv…, pa jo je vseeno tako bolelo, da je jokala. Malo tudi od sreče no. O kakšnem orgazmu pa niti sanjat. Ga je pa imela pred tem in sicer oralno. Dobro za sprostitev. Bo pa naprej šlo brez problema, tako, da veliko sreče. Predvsem tipo je lahko vesel, da boš to čast podarila prav njemu.

Iz lastnih izkušenj vem, da zna biti prvi seks neka zgodba, ki jo želiš pozabiti in ne ponoviti. So pa vsi ostali seksi, boljši in boljši in še boljši, če se oba potrudita.
Uporabita zaščito!

Moram priznat, da me je sedaj kar strah tega, kot bi morala k zobozdravniku, ali kaj podobnega. Uf, pa zakaj ni to že enkrat mimo. Morda bi morala kaj alkoholnega vase dat. Sem pa fantu povedala kako je z mano in je rekel, trapica, a misliš, da nisem vedel, al kaj. Sem pol kar jokala od hudega. In sva se lepo zmenila, da ne bova nič hitela s tem, ko bo čas in bo naneslo tako. Joj, kolko ga ljubim.

Ce bi sla k zobozdravniku vceraj, ko si bila narocena, bi zdaj ze bilo mimo in bi lahko uzivala brez bolecin. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sem se prav nasmejala tvojemu komentarju. Thanks, res dobra 🙂 Prav mi je!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close