Devici nudim veliko
Devica164:
Ponudim ti 850 € za tvoj himen. Se strinjaš? Kontakt moj je [email protected]. Mi lahko sporočiš na email in se zmeniva za srečanje?
Devica164:
Nudim ti 1100 € za tvoj himen, če ti je boljše tako. Ti bi se dobila za ta znesek? Mi sporočiš na [email protected] in se dogovoriva za srečanje?
Punce, ki ste še device vas zanima, da bi kaj probale? Ponudim vam dobro nagrado po dogovoru. Email kontakt imam [email protected].
Starost, 05.06.2025 ob 17:41
Koliko si star?
Mi sporočiš na [email protected] in ti tam povem mojo starost? Te zanima srečanje za nagrado ali kaj iščeš?
Devica 333, 05.06.2025 ob 17:58
Koliko si pripravljen dati (karkoli? In koliko si star plis tu pošl?
Ti lahko kaj kupim, kakšno oblekico… ali pa ti plačam v €. Tebe zanima, da se spoznava in dobiva? Piši mi na [email protected] in ti povem mojo starost na emailu? Mi sporočiš na email?
Devica 333, 05.06.2025 ob 18:10
Zakaj tu ne poveš starost?
Zaradi diskretnosti. Povem starost samo tebi na emailu. Mi lahko pišeš na [email protected] in se tam meniva? Ti bi se dobila?
Devica 333, 05.06.2025 ob 18:28
Nočem imeti direktno še tega odnosa ampak pogovor kako na začetku to izgleda….postopoma dokler ne pride moja starost ko se bom popustila ….. zato si za?
Sem za tako. Mi pišeš na [email protected] in me na emailu lahko vse vprašaš, kar te zanima. Sporočiš na email?
Anonimno 7445, 05.06.2025 ob 18:33
Sem za tako. Mi pišeš na [email protected] in me na emailu lahko vse vprašaš, kar te zanima. Sporočiš na email?
Pisala Sem ti in odgovori