Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Deželna banka

Deželna banka

Sodelavka govori o osebnih računih in stanju komitentov zunanjim ljudem, torej zaupne podatke. Jo prijavim in kam? Na novo sem zaposlena pa ne vem kaj naj?

Hvala za odgovore!

Če se to dogaja v sežani, sem že pisala o tem, bila sem tik pred tem, da obvestim vodstvo, ima pa osebne probleme doma in sem popustila.

bilo kuda mafija svuda

Jaz bi jo brez dvoma prijavila. Smo imeli eno tako cvetko, ki se ji je zdelo normalno, da naokoli razlaga podatke od drugih….ko je dobila odpoved, pa je bila ona najbolj boga, sploh ji ni bilo jasno, da je karkoli narobe naredila.
Pa mislim, da je ni izučilo, ker taki ljudje bodo v vseh službah delali enako, bodo pa izdajali druge podatke, če nimajo dostopa do kakšnih osebnih podatkov. Na kratko…to so kronični opravljivci, ki si s tem pridobivajo priljubljenost;))))

najbolje da jo prijaviš KPK, PKK ali KKK

prišel s0krajan in me prašal če mu posodim denar nimam mu rečem pa pravi seveda maš ti je vezava potekla…??????

A ti to resno??? A se gre tukaj za isti kraj?
Jaz jo poiščem in ji vrat zavijem!

Deželna banka je nastala iz bivših kmetijskih varčevalnic, tudi osebe zaposlene se prej niso ukvarjale z bančništvom, v večini so bile to banke zadrug, kjer se je izplačevalo subvencije, pobiro mleka, grozdja, odkup živine… in so komitenti kmetje, zapoisleni pa se tako obnašajo, kot da so tri stopnje nad njimi, žal

eni naši sodelavki so tudi hoteli podtakniti eno gnilo jajce pa je pametno ODKLONILA DELO, ker ni želela delati z mafijaškim sodelavkami – kako eni mislijo nekaznovano firbcat res no

Zal sem ze leta pri DBS. Banka je zastarela v vseh pogledih. Osebje se je v tem casu zamenjalo. Sedaj dela tam neka gospa po priimku Crnko, ki se ji ne ljubi delati in te nadere, ce karkoli vprasas. Zaradi neprijaznega odnosa usluzbenke in pa zastarele aplikacije za spletno banko, sem se odlocila in izbrala drugo banko. Zelo sem vesela in hvalezna, da imam sedaj moznost normalne in spostljive komunikacije. Lep pozdrav

To ni problem sodelavke ampak banke.
Banka bi morala nepooblaščene vpoglede v podatke zaznati, saj bi se morali vsi vpogledi beležiti.

Ah Deželna , ti so zajebali, aja mimogrede lastniki so srbi, pred časom so prenovili spletno banko, morda všečna mulariji, ne pa nam starejšim, povsem nepregledno, ne funcionalno, recimo narediš izpis prometa v nekem časovnem obdobju, ti namesto salda  na koncu ponuja vmesna stanja na računu, samo spletno banko pa jim je delala neka firma s tremi zaposlenimi, od teh je eden pes, ja prav se prebrali vratar je pes, v letu 21 pa so imeli celih 200 jurjev prometa…. pa ne morš no to tako na izi…

takole piše na dnu strani

(c) Deželna banka Slovenije d.d., Vse pravice pridržane  | Programska oprema  Adacta | Oblikovalec  Eksit ADV | Verzija 20240229.1011

https://eksit.si/

https://eksit.si/#about

Upam da sem vam razjasnil kdo in kaj je delalo spletno banko pri dbs, o problemih, ranljivostih in norostih pa ne bi, ker je lahko nevarno za moj in vse druge račune.

Slovenc144

Prav imaš, prenovljena spletna banka je za bruhat, totalno nepregledno, katastrofa z eno besedo!

Lastniška struktura

Deset največjih delničarjev banke, vpisanih v KDD – Centralni klirinško depotni družbi d. d., na dan 31. 12. 2024.

Delničar

Delež %

1. KD Group d. d.

29,364

2. Kapitalska zadruga, z. b. o.

21,002

3. KRITNI SKLAD PRVA+ ZAJAMČENI

9,925

4. SKUPINA PRVA d.d.

9,925

5. ČZD Kmečki glas, d. o. o.

4,698

6. Zadružna zveza Slovenije, z.o.o.

4,036

7. RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG (RBI) – Fiduciarni račun

2,493

8. KRITNI SKLAD PRVA IN PRVA+ URAVNOTEŽENI

2,460

9. KRITNI SKLAD PRVA IN PRVA+ DINAMIČNI

2,239

10. GENERALI zavarovalnica d.d., SKLAD NEŽIVLJ.
2,068

Mi poveš Slovenc144 kdo od gornjih je Srb? Eni znate res dolivat olje na ogenj brez dokazov….

New Report

Close