dežurni zobozdravnik
imam kočnik z luknjo,zobozdravnik mi je nedolgo tega nazaj rekel,da ga ne bi še spulil naj bo dokler bo. a glejga vraga bolj ko se bliža noč bolj imam neke bolečine- menda ne bom imela problemov ravno za praznike.
za vsak slučaj sprašujem če mogoče katera ve kje je dežurni zobar v ljubljani in njeni okolici?
najlepša hvala
Ne vem, kdaj začnejo zjutraj, je pa dnevna izmena do 19 ure… Če greš v nočno izmeno, plačaš participacijo – ali kako se že reče (nekaj časa nazaj je bilo menda okoli 4.000 SIT). Hja,meni so tudi zobje zagodli danes… Osmica, ki je za izpuliti, se mi je prelomila na pol. :(( Bom pa poskusila počakati do torka.
Se popravljam, da ne bom širila dezinformacij – tole je na spletni strani ZD Ljubljana:
– nočna nujna zobozdravstvena pomoč – protibolečinska ambulanta Zdravstvenega doma Ljubljana deluje od 10.01.2004 dalje v kletni etaži ZD Ljubljana – Center, Metelkova 9, od 21. do 4. ure ter ambulanta ob nedeljah in praznikih med 8. in 16. uro, tel. (centrala) 47 23 700 ali direktni tel. 47 23 718. Ambulanta od nedeljah in praznikih nudi pomoč v skladu s pravili obveznega zdravstvenega zavarovanja, obisk nočne dežurne službe pa je z doplačilom (nadstandardna storitev).
LP