Dežurstvo
… ker je danes mene doletelo dežurstvo, pokorno javljam, da bom pobrisal tablo, pospravil papirčke po tleh, ugasnil luči in zaprl vrata za sabo. Da ne bi kdo kdaj očital, da ni bilo pospravljeno naslednji dan, ko je vstopil v našo presvetlo gmajnico 🙂
Draga drušna.. nej vas pazijo angeli al kar koli že, jutri zjutraj pa se spet preberemo 🙂
Jani pa zdej z nepocajtano gripco gre v postlo… ma sej ni važno.. važno da je žensko heheheheheh
Ohh Jani..a tebe tud preganja nepozdravljena baba..viš kaj naj pa jest rečem? Uh tud sama se počutim kot kup………….ma kako nemočen je res lahko človek,ko je posredi zdravje al pa ljubezen..heh Sam da to drugo je goood…ta prvo pa bljek!
Muca je danes komej šiht zdržala..oo ko je pa treba doma še tolk stvari postorit…No vsaj jutri mam šiht malo kasneje..vsaj nekej…
Drgač sem pa za tabo,pa vidim,da si preveč lepo pospravil..dejmo mal razmetat Juhej1****
Pa une krede si pozabu, Jani, če jih bojo
zdej gmajnarji polomil ?…. ampak, sam da
so ta barvane ostale cele ….. pismo Jani,
a se spomniš ti, kako so nam učiteljice lepo
zvončka narisle na tablo in ga pobarvale, a?
Pa sončka so narisale in ga …. pobarvale z
barvano kredo …. pa hišico, iz katere se počasi
vije dim, pa potko do hišice …..ej, sem jaz imela
eno veliko srečo v življenju. Smo imeli učiteljico,
ki je strašno rada risala, kot bi bila ena druga Jelka Reichman in je še pri pouku slovenščine skoz in skoz risala na tablo, zato smo tako znali vse pesmice, ker jih je vedno pospremila z risbicami in ……..barvala …….. mi smo pa v kopeh sedeli mirno …. čisto mirno …… in z velikimi učkami čakali …… kaj se bo prikazalo izpod njenih prstov ……potem pa vsi presenečeni izpustili svoj tihi in občudujoči: Aaaaaahhhhhh!
To viš, barvne krede in taka učiteljica ……..jah, pa bi jest kar še v šolo hodila, a veš de!
Uh, nehi muca, nehi no, ma ne, povšter se mi
je sesul, pismo, frrrrrccc, piiiiiiiiiissmooooo, polna
usta perja imam, čaki, da te spet zagledam, ko tako
sneži od tega perja …… pa kwa s’ pa nardila, bela
cesta ? Uf, frrrrrrcccc, frrrrrrccccc, kwa se me je
prjelo to perje ej, ktero gos mi je zdej ušla iz povštra, a?
hahaha k se je pa tko sijal,k je Jani lepo pospravil..naj se vidi da se tuki ŽIVI..heheh
p.s. Ugotavljam namreč,da so nekateri moški osebki tukaj na tem forumu preveč popolni…to je kompliment deci moji…..:)))))
Ta silvestrski poljubbbbbb…..joj kaj sta mi nardila skomine!! S kom se pa naj jest zdej Pocmokam?AAA…Ko pride polnoč..ko gorijo le še sveče….uhhhhhhh bemti kocine že stojijo pokonc..evo.!! Kaj sta nardilaaaaaaaa:))))))))))