Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Diabetes tipa 2

Diabetes tipa 2

ve kdo za kake alternativne dodatke prosim?

Marihuana.

Mogoče bi prebrala stran Walter Last, članke, so različni, tudi za diabetes. Boš sama najlažje izluščila.
Je pa biokemik.

Voda iz Gangesa. Pomaga, ne vem zakaj. Noben, ki jo pije, je nima. Menda so jo indijski šamani tolikokrat blagoslovili.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01B8LC4EY/ref=pd_aw_sim_sbs_236_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=DA6Z8WSX61ZMPPXEEHMM&dpPl=1&dpID; Tule je produkt.

Smola industrijske konoplje (CBD) lahko pomaga in izboljša stanje. Sladkorna bolezen tipa 2 (znana tudi kot sladkorna bolezen v odrasli dobi) pa pomeni, da telo ne proizvede zadostne količine inzulina. Sladkorna bolezen tipa 2 je manj resno stanje, ki se ga da običajno nadzirati s prehrano. Študija iz leta 2006 (American Journal of Patholoty objavil študijo, ki so jo opravili na medicinskem kolidžu v Virginiji) prikazuje, da 5 mg injekcija CBD dnevno znatno zmanjša pojav sladkorne bolezni tega tipa.

Pri sladkorni bolezni tipa 2 je insulina količinsko dovolj, le receptorji so nanj manj odzivni, zato ga mora telo proizvajati več. Na neki točki telo ne dohiteva več zahtev, zato pride do povišanega sladkorja v krvi.
Svetujem ti, da za nekaj mesecev ukineš marihuano. Da malo zbistriš glavo.

Seveda pomaga. Sploh Evropejcem. Ker nimaš časa sladkorne bolezni dobit, tako hitro te pobere.

Lahko nasvet prosim. Pri sladkorni bolezni tipa 2 , razmisljam da bi jemal cbd kapljice, glukoza na tesce 10,6
Kako naj se lotim zdravljenja? Hvala

Pusti to.

Prehrana, gibanje, tbl. Mir.

Čeprav me ena zgoraj poziva naj ukinem marihuano, ti vseeno odgovarjam zelo resno. Gre za CBD smolo, ne kapljice, ker so kapljice mešanje smole z olji in nimajo tako visokega odstotka CBD. Priporočam smolo vsaj nad 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} CBD in celoten spekter kanabinoidov. Ker diabetes tipa 2 prizadene starejše osebe ima ta bolezen še veliko obbolezenskih težav. Bolniki s sladkorno boleznijo, ki kažejo znake mikro in makrovaskularnih zapletov, kažejo znatno povečanje koncentracije VEGF. Zdravljenje s kanabinoidi je znižalo stopnjo VEGF, kar vodi k izboljšanju simptomov. Ti rezultati kažejo na imunomodularno vlogo kanabinoidov, poleg že znanih protivnetnih učinkov. Za info me lahko kontaktiraš na mail.

Čeprav me ena zgoraj poziva naj ukinem marihuano, ti vseeno odgovarjam zelo resno. Gre za CBD smolo, ne kapljice, ker so kapljice mešanje smole z olji in nimajo tako visokega odstotka CBD. Priporočam smolo vsaj nad 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} CBD in celoten spekter kanabinoidov. Ker diabetes tipa 2 prizadene starejše osebe ima ta bolezen še veliko obbolezenskih težav. Bolniki s sladkorno boleznijo, ki kažejo znake mikro in makrovaskularnih zapletov, kažejo znatno povečanje koncentracije VEGF. Zdravljenje s kanabinoidi je znižalo stopnjo VEGF, kar vodi k izboljšanju simptomov. Ti rezultati kažejo na imunomodularno vlogo kanabinoidov, poleg že znanih protivnetnih učinkov. Za info me lahko kontaktiraš na mail.
[/quote]

jih veliko nasede?

Jaz sem shujšal/5 let za 30 kg.
Gibam se vsaj dve uri na dan in upoštevam načela zdravega prehranjevanja. Sladko nič, bela moka nič, pijem samo vodo in grenki caj.
Sladkor b.p. Tablet nič. Inzulin nič.

New Report

Close