Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek diacneal krema

diacneal krema

vem, da je ta tema že bila, a prosim tiste ,ki to kremo uporabljajo naj mi povedo kako jo uporabljajo. vsak dan, na cel obraz ali samonamažete mozolj… hvala.

cel obraz samo zvečer na umito kožo (beri čistilno mleko+tonik)

Mažem problematične dele, kot predhodnica. Ampak Diacneal ni za mozoljasto kožo, ampak aknasto oz. tako z ogrci.

Saj to ni za mozolje no.
Glikolna kislina, ene vrste luščilo, deluje nasplošno proti nepravilnostim, kot encimski piling.
Teh tem je bilo že kar nekaj tule gor, sicer pa poguglajte na temo glikolna kislina.

Pa še opozorilo, naj ne bo odveč.
Ne uporabljajte kislin vsak dan, najbolje zvečer, ene 2x na teden, jaz to delam samo čez zimo, poleti absolutno ne.
Pa obvezno uporabljat kremo/puder z zaščito.

Uorabljam od avgusta neprekinjeno. Najboljša krema na svetu za tiste, ki imamo težave s kožo. Zvečer uporabim miccelularni gel za čiščenje obraza, da odstranim ličila (brez spiranja). Se mi zdi, da je najbolj nežen od Avene, vendar se prehitro porabi. 🙂 Potem na suho kožo namažem diacneal kremo. Po celem obrazu (le okrog oči pazim) in nič ne šparam, ker mi zelo ustreza. Če me malo zapeče vem, da še bolj učinkuje. Zjutraj splaknem obraz z vodo (zdaj ko je stanje dobro, prej vode nisem smela ) in se namažem s kremo Clenance, na vrh pa še njihov puder. Zame je to čudovita kombinacija, koža se mi je popravila za 300{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ij je zdaj lepa. Upam, da bo pomagala tudi tebi. ne vem pa, kaj bo, če bom kremo opustila.

Popravek. Za čiščenje uporabljam Micellaire losion.

ustreza. Sem jo kupila, ker sem tu gor prebrala same pohvale. Prvič, tudi enega edinega mozolja nisem s to kremo ne posušila in ne odpravila, pa še koža se mi je začela luščiti.

Saj brati znaš, al kako? In potem si lahko v priloženi specifikaciji tudi prebrala, da Diacneal NI namenjen zdravljenju mozoljev. Jao….

Stokrat napisano in povedano: ni za mozolje.

V splošnem pa kožo popravi kot je ena prej napisala, za 300{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!

Glikolna kislina, poguglajte, informacij mali miljon, tudi druge znamke imajo take reči, če vam D. ne ustreza…….

New Report

Close