Diagnostični center Bled
Je bila moja mama in so postelje zelo neudobne, nizke in stare. Moja mama je potem dobila bolniško posteljo, ker drugače niti vstati ne bi mogla iz teh postelj. Bila je pa sama v sobi, druga bolniška postelja pa prazna. Skratka jaz sem bila globoko razočarana nad sobami. Sama sem takrat prespala v hotelu Jelovica, ki je zraven in sobe ravno take kot tam. Je pa to bilo takrat v lasti Jankovića, ljubljanskega župana, ne vem pa če je še vedno. Skratka nič ne vlagajo v prostore klinike, ki bi bile bolnikom prijazni. Vsaj postelje bi lahko zamenjali za bolnišnične, ki so bolniku prijazne. Osebje je pa prijazno.
Za kolonoskopijo ni potrebna hospitalizacija. Po navodilih se ščistiš doma in potem naslednji dan prideš na preiskavo in odkorakaš domov. Z vsemi administrativnimi postopki ne traja več kot 1h.
In je enako v LJ, MB, SG, Izoli, Šempetru…………..Milanu…………[/quote]
Kdo je govoril o hospitalizaciji?
Pa za vednost:na mojo željo in na željo ostalih si lahko pri njih,se sčistiš ,opraviš kolonoskopijo in po opravljeni kolonoskopiji ,če je treba si lahko še par ur v sobi,da si spočiješ!! In potem greš domov
Pozdravljeni
Mene tudi zanima glede kolonoskopije, ker bi rada šla moja tašča, ampak ona pravi, da bi rada prejela narkozo, ker kar tako ne more izdržati kolonoskopije. Tukaj so ji poizkušali narediti in so ji baje prišli samo 30cm. in je začela vpiti.A res dobiš lahko narkozo na Bledu? Moja tašča pravi, da je slišala, da dajo narkozo, baje po želji, pa ne vem, če to drži? Ali kdo med vami ve?
Kot je gospa zgoraj omenila za čiščenje je pa tako. Tudi, če si hospitaliziran, ker pri nas imajo navado, da te vprašajo, če želiš za eden ali dva dni ostati pri njim, da se pri njim očistiš črevesja. Pretežno vprašajo starejše ljudi. Hvala za vaš kakšen odgovor.
lp,
Kolegica ki se zanimaš za taščo za konoloskopijo.
Sporočam ti, da sem sama to dala skozi in povem, da ni nič posebnega. Naj obvezno gre v
diagnostični center Bled (imajo tudi oddelek v Ljubljani), delajo zelo lepo, brez potrebe po narkozi. Ni mi znano, da bi sploh kje delali z narkozo. Tudi sčistiš se že 1 dan prej doma in po po pregledu lahko greš takoj domov, ni potrebe po nobenem počitku. Kar korajžno, sem bila tudi jaz prestrašena. brez potrebe.
Zate: Veš kaj, to je pa že malo preser…..e. A drugače, ko je tvoja mamo morda v bolnišnici, ima namestitev predsedniškega apartmaja??? Veš, če ne bi bila moja hčerka nameščena v DC Bled, zaradi kolono in gastroskopije, v sobi, taki kot je verjetno nameščena tudi tvoja mama, bi še lahko nakladala in trosila dezinformacije. Tako pa… vstopiš v predprostor, kjer je omara, na desno komplet kopalnica, soba z dvema posteljama, dovolj prostorna še za mizico in dva fotelja, dve nočni omarici, dva stacionirana telefona, tv, velik balkon, kjer je spet mizica in stola… Vse lično, čisto, osebje prijazno, posteljina “civilna” prav nič bolnišnična, sestre prinesejo vse pripomočke za predpripravo posega v sobo, doktor pride na pogovor v sobo, res, počutiš se kot bi se moral počutiti vsak bolnik, ne glede v katerikoli ustanovi bi se nahajal .In v bolnišnicah imajo bolnišnične postelje. In me zanima, v kateri zunanjega bolnika na napotnico za pregled, v nočitev, predpripravo, pa še obrok hrane mu pripada? In vse toz minimalnim doplačilom. Če imaš pregled kjerkoli drugje, se ščistiš sam doma, prideš v čakalnico, kjer so vsi prestrašani pred pregledom, in čakaš, čakaš. V Dc te pridejo iskati, v spremstvu sestre greš v ordinacijo, kjer si takoj na vrsti… In postelja ob tem postane čisto postranska zadeva…
Pozdravljeni,
sobe Diagnostičnega centra na Bledu res nekaj časa niso bile deležne bistvene obnove, saj smo zadnjih nekaj let upali na selitev v čisto nov center na Bledu. Glede na to, da postavljamo zadovoljstvo pacienta (poleg visoke strokovnosti) vedno na prvo mesto naših prioritet, bomo letos poleti popolnoma prenovili eno od treh nadstropij obstoječe stavbe na Bledu. Tako nadaljujemo posodabljanje naših poslovnih prostorov, ki smo jih začeli že junija 2010 z odprtjem novih ambulant v Vili Urbani v Ljubljani.
Želimo vam lep dan in veliko zdravja!
25.7. in 26.7.2012 sem bila pri vas na kolonoskopiji.Rada bi se vsem osebju zahvalila za,tople besede,smeh in vašo dobro voljo.Dr.med.Zdravko Tošoviču bi se še rada posebej zahvalila za brezbolečinski pregled,za tople besede,prijazna navodila ob pregledu in
za super diagnozo,še enkrat hvala vsem,ste lahko vzgled drugim.Hvala in en lep sončen pozdrav iz Maribora