Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Diamantni piling

Diamantni piling

Dobro jutro

Je že katera bila na diamantnem pilingu? Kakšne so izkušnje? Je res učinkovit? Meni ga je kozmetičarka predlagala, rekoč da zmanjša brazgotine (od mozoljev), pigmentacijo, pore, manj se potem delajo mozoljčki…

Ker nima ravno pretirano visoke cene me mika da bi poskusila.

Matozu ni pomagal, še zmeraj je grd.

mozolji?

sem bila prepričana, da tega na mozoljasto kožo z aktivnimi mozolji ne delajo.

Pa nimam mozoljev, se mi naredi tu pa tam kakšen, ampak redko. Bolj me motijo tiste črne pike, ki jih moram potem hodit k kozmetičarki čistit. Ker sama jih menda nebi smela stiskat, ampak katera jih pa ne (mene tudi kdaj premamijo).

Sem jih pa imela včasih in mi je ostalo nekaj brazgotin. Aja menda tudi manjše gubice zgladi 🙂
Samo zanimam me, če je to larifari, ali pa je mogoče res kakšen pozitiven učinek

Pa lep dan

Platinasti piling je precej boljši, odkar je šla žena na to zadevo, ves čas dobiva neke sms-e…, torej zadeva deluje….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Jaz sem šla na ta piling pred slabim mesecem. Moram reči, da je koža res veliko bolj gladka, ampak zaradi tega se ti ogrci ne bojo nič manj delali. Meni se tudi ful delajo.

Lolala, kolikokrat si pa bila?

A pol praviš, da bo še vseeno treba stiskat 🙁

rabiš kozmetične preparate z beta hidroksi kislino.

Bila sem enkrat.

Kolikor sem se jaz pogovarjala s svojo kozmetičarko, ogrcev pač ne moreš odpravit za vedno, pač pa je to ena zoprna nadloga, ki zahteva redno čiščenje kože.

Mene blazno jezijo. Grem h kozmetičarki, mi naredi čistilno nego, imam krasno kožo, mehko, gladko… čez nekaj dni pa se mi začnejo delat novi ogrci. Grrr! Če ne bi bilo teh ogrcev, bi imela fantastično koži, ker drugih mozoljev nimam…

Kam pa kaj hodite h kozmetičarkam? Izven Ljubljane je verjetno ceneje… Koliko kaj plačate za nego obraza?

Meni je rekla, da računa 5 tretmajev 100 € pa še nego obraza dobiš potem gratis. Ni v Ljubljani 🙂
Drugače me nega (čiščenje, masaža… cca 1,5 ure) stane 33 €. Če si zmišljuješ kakšna posebna olja, kreme,… je nekaj € dražje

100 € menda ni drago za 5 tretmajev

Kje pa je potem to?

To je pa res izredno poceni. V ljubljani pride nega okoli 60, 70€. Preveč za moj žep.

rabiš kozmetične preparate z beta hidroksi kislino.[/quote]

Alfa hidroksi kislino.

New Report

Close