Najdi forum

diane35

Mene pa zanima ali je opazila katera od vas,ki uporablja tablete diane35 tudi nekoliko bolj tanjšo kožo obraza oz.bolj suho tako kot jaz?Te tablete sem namreč dobila le zaradi poraščenosti, ne pa zaradi aknavosti.
To me ful sekira,ker ne vem če je to lahko zaradi tega,zato prosim pomagajte!

Jaz tega nisem opazila. Je pa mogoče, kajti sama sem imela pred uporabo bolj mastno kožo, potem pa po nekaj mesecih ravno pravšnjo. Mogoče, če ti nisi imela mastne kože, da je zdaj pobralo še tisto malo maščobe in je zato suha. Tanka koža? To si jo najbrž imela že prej, pa tega nisi opazila. Sicer ne moreš reči, da imaš tanko kožo, saj stanjšanja ne moreš zapaziti.

pa pomagajo diane za lepšo kožo? po kolikšnem času jemanja pa pride do sprememb? kaj pa stranski učinki- bilo je govora, da z jemanjem Diane pridobijo nekatere celulit, ki ga prej ni bilo, čeprav prehranjevalnih sprememb niso imele. kaj pa to?
LP!

Pomagajo pri 80%uporabnic(še kar dosti).Mislim da se prve sprememe opazijo že po nekaj tednih jemanja.Tudi to je pa res da se jih ogromno toži na celulit.To je pač eden od stranskih učinkov.Mislim,pa da je to spet odvisno od posameznika,nekatere se zredijo druge pa ne, odvisno pač od tvojega organizma.Slišala sem pa pravit,da po končanem jemanju se ti teža ščasoma povrne na težo pred jemanjem.Spet vse odvisno.

New Report

Close