Najdi forum

Didi

Zanima me ali se splača naročiti še 20 Delovih knjig, ki bodo izšle.

Lp in hvala za info

D

Na http://www.delo.si/knjige si poglej vsebino vseh 20. knjig pa se boš laže odločila, če si za. Drug teden dobiš itak ob nakupu 30. gratis 31. knjigo. Meni so nekatere knjige kar všeč, čeprav se mi zdi, da škoda, da je toliko vojnih tematik vmes, ki mene ne zanimajo. Bolje bi bilo, da bi dali nasplošno klasike vseh stoletij.

Jaz sem se zelo razveselil naslovov kot so:
Na cesti, Na zahodu nič novega, Fahrenheit 451, Klavnica pet, Peklenska pomaranča, …
pa tudi med drugimi neprebranimi se bo našela še kaka zelo zanimiva, ki bi jo imel na knj.polici …

A kdo priporoča še kakšen naslov iz nove zbirke in zakaj?

priporočam Mojster in Margareta – preprosto zato, ker je magična knjiga – vsaj zame.

Ups, sem šele zdaj videla, da sem zamenjala temo in vzdevek.

Ja tudi meni so všeč isti naslovi kot tebi Marko; ne vem pa če naj naročim kar celo zbirko ali samo te knjige.

Hvala in lep dan
D

Meni so recimo dobre (po vsebini in kolikor sem slišala) Nevidni človek, Tujec, Otroci polnoči, Klavnica pet, Spomin na Afriko, Ponarejevalci denarja, Zlata beležnica, Peklenska pomaranča. Jaz bom po moje kar celo zbirko vzela, brezveze, da mi pol par knjig manjka.

Oh, men se zdi, da je druga posiljka se bolj zanimiva od prve in jo bom gotovo nabavla kar po kompletih, ker se mi ne da vsako sredo kupovat. Samo nekaj me skrbi…..kdaj se to neha :)) Bo pol se tretji? 🙂

baje, da se ne bo nehalo…nekaj se govori tudi o eroticni zbirki…kaj pa vem – sama sem malce sita tega sredinega ‘dacarstva’ 🙂 Odslej bom kupila samo tiste, ki jih res zelim, pa ceprav se bom imela vseh stevilk. Veliko namrec kupujem tudi druge knjige in me vse skupaj drago stane…haha.

New Report

Close