Dieta
Sem se odlocila, da tako ne gre vec naprej, ker vsakih nekaj mesecev pridobim 1 kg in sem na nasla jajcno dieto, po kateri sem v treh dneh izgubila 3 kg.
Tako, pohvalila sem se, pa vseeno upam, da ne boste tole vzele le kot samohvalo, pac pa tudi kot nasvet in spodbudo za vse, ki jim visek kilogramckov dela sive lase.
Lep dan, bejbe!
Dobro zate :-). Jaz pa se kar ne morem spraviti, čeprav imam nekaj viška. Samo se tako dobro počutim, da mi nikakor ne gre.
lp
Brez zamere, ampak vem, da je sla prvo voda, moj obseg je pa vseeno manjsi, noge tanjse, trebuh skoraj raven :)))
Sem se poskusala vrnit nazaj na stare prehranjevalne navade, pa ni slo. Tako da sem se odlocila za dieto, strogo in dosledno za 1 teden, potem bo pa lazja pot na staro prehrano. Ce bo pa treba, bomo pa se kako dieto za kak teden udarili, saj sploh ni tako tezko in se zanimive so.
Upam, da bo moj primer in link prisel komu prav in da se bo kdo odlocil za pot podobno moji, ker verjamem, da vsi lahko shujsamo.
Kar zadeva zgornje komentarje o moji neumnosti in vodi pa se enkrat: moj obseg je manjsi in oblecem hlace, ki jih prej nisem :))) Pa cetudi je samo H2O…
Se mi zdi da si omenjala, da si zadovoljna sama s sabo in z svojimi oblinami.
Kaj pa si počela da si presegla svoje zadovoljstvo?
Glede diet pa je v prvi vrsti treba v glavi sprogramirati in potem se da tudi s hrano. Ne poznam te jajčne diete, vem pa da jajca ravno niso tako zdrava, da bi jih človek jedel vsak da in to večkrat na dan. Baje najbolj škodijo žolču. Nisem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} , sem pa 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} !
Vsekakor ti želim da ti uspe , pa kakorkoli že. Samo če ne boš v glavi porihtala ti tudi jajca ne pomagajo! (saj veš sistem diet 3kg dol 5kg gor )