Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dieta

Dieta

Predlagajte mi dieto za debele noge. Ozempika ne smem, saj je moje srce prešibko.

Če imaš težave s srcem se obrni na zdravnika dermatologa. Debele noge lahko pomenijo marsikaj. Lahko gre za navadno debelost, lipedem, limfedem, lahko oboje skupaj. Če si med tistimi, ki imajo droben zgornji del in široke boke, debelo povešeno rit in seveda tudi debele noge si tipična ženska, ginoidni tip ženske. Taje imajo najdaljšo življenjsko dobo, ker se jih srčno žilne bolezni redko lotijo. Pri tebi kot navajaš to očitno ne drži. Pri debelih nogah zaradi ginoidnega tipa postave pomaga samo liposukcija, kot tudi za lipedem, to je bolezen maščevja. Limfedem je med drugim  pogost pri srčnih boleznih. Raje se ničesar ne lotevaj na svojo roko.

Žrem od dolgčasa, zelo sem sladkosneda. Snedla bi vse. Dobila sem debele noge in rit. Ginoidni tip je samo izgovor. Na dan z dieto.

Kaj je z vami!? A hočte, da sem debela!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Dieta, 07.06.2025 ob 21:25

Kaj je z vami!? A hočte, da sem debela!!!

Pomaga izključno in samo stara francoska metoda, ki se imenuje “MNŽRI”.

Noben nič noče, nikogar ne briga ali si bajsa debelajsa ali trlica. Dvomim, da si kdaj koga vsaj malo zanimala, ne gleda na tonažo.

Dieta, 07.06.2025 ob 20:15

Žrem od dolgčasa, zelo sem sladkosneda. Snedla bi vse. Dobila sem debele noge in rit. Ginoidni tip je samo izgovor. Na dan z dieto.

Počni kaj pametnega v življenu. Namesto da žreš od dolgčasa. Najdi si delo, hobi, druženje. Živi pač. Ne vem pa kaj te skrbi to da si debela, kot da kdo opazi, itak očitno nimaš življenja, če žreš od dolgčasa. Tvoja rit in tace so najmanjši problem. Najmanj moteče. Ni bolj bednega kot zdolgočaseni ljudje. Ti niti najbl fit rit in tačke ne pomaga, če si ena zdolgočasena nerazgledana babuška.

evo ti dieto, 07.06.2025 ob 22:00

Počni kaj pametnega v življenu. Namesto da žreš od dolgčasa. Najdi si delo, hobi, druženje. Živi pač. Ne vem pa kaj te skrbi to da si debela, kot da kdo opazi, itak očitno nimaš življenja, če žreš od dolgčasa. Tvoja rit in tace so najmanjši problem. Najmanj moteče. Ni bolj bednega kot zdolgočaseni ljudje. Ti niti najbl fit rit in tačke ne pomaga, če si ena zdolgočasena nerazgledana babuška.

Kdo pravi da sem nerazgledana. Rit imam tako, da me je črnc za telefonsko vprašal. Pomagajte mi. Bedra imam ko pohan piščanec.

New Report

Close