Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dieta dr.Budwig pri hepatitisu

dieta dr.Budwig pri hepatitisu

Nekdanja kolegica ima hepatitis C, ki ji ga zdravniki z zdravili niso uspeli pozdraviti.
Povedala mi je, da že en mesec je po dieti dr. Budwigove (skuta 100 g in 2 žlice lanenega olja dnevno).

Zmotilo me je, ker mi je prej kazala navodilo za prehrano od zdravnice, kjer je bil poudarek, da NE mastnih živil. Pri malicah je zelo komplicirala kaj bo jedla.

Rekla sem ji, da si zelo škodi.
Res je fajn ženska, dobro ji želim.

Ima kdo izkušnje, znanje o tem?

Imam precej izkušenj s podobno tupimi ženskami, ki verjamejo vsem traparijam, ki jih preberejo na internetu. Lej, ta tvoja kolegica pač ni posebej brihtna. Nimaš tukaj kaj pomagat.

Preden nekoga razglasite za tupega, teorijo Budwigove pa za “traparije”, si preberite kaj o zadevi – informiranost je lepa stvar… 😉 Johanna Budwig je pokojna nemška doktorica znanosti, ki je bila za svoja znanstvena odkritja sedemkrat nominirana za Nobelovo nagrado. To pa je malce večkrat, kot ti, ki jo razglašaš za traparijo, kajne? Njena dieta, sestavljena iz skute in lanenega olja (z razlogom ravno to dvoje), je namenjena predvsem rakavim bolnikom, a tudi pri drugih boleznih, in preden bi se spravljala na tako ugledno znanstvenico, bi sama najprej temeljito naštudirala zadeve…
Lp

Ženska je bila nominirana za “alternative Nobel prize” (“right livelihood award”) in ne za “pravo” Nobelovo nagrado.

http://www.budwigcenter.com/johanna-budwig-biography/#.VLUlCNLF9mk

Hepatitis C v ca. 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} preide v kronično obliko, ni tu krivda na zdravilih ali na zdravnikih. Tako pač je. Druga zgodba pa je, kako ga je dobila, kajne?

Haha Budwigova, tole je bil pa čisti strel v koleno. Vidiš, takole se človek osramoti, če ne zna tujih jezikov in samo bebavo prepisuje članke manipulativnih internetnih gurujev.

Ženska NIKOLI ni bila nominirana za Nobelovo nagrado, ampak za Right Livelihood Award, ki je stvar enega zasebnika Jakoba von Uexkulla. Nominacija ne gre kot pri Nobelovi nagradi, kjer jo izvedejo strokovne inštitucije, ampak lahko nominacijo poda KDORKOLI na svetu, razen bližnjih sorodnikov nominiranega. Nagradi se je prijelo ime “Alternativna Nobelova nagrada”, saj si jo podeljujejo predvsem alternativci med sabo. V poplavi stotin nominirancev (lahko nominiram tudi tebe če želiš), pa tvoja superjunakinja nikoli ni bila izbrana.

New Report

Close