Najdi forum

dieta Geri

A kdo pozna dieto od Geri Halliwell (bivša Spice girl), o kateri baje govori cel svet?

Mamma mia, kol’k fletn zgleda!

Ne, žal jo ne poznam, mislim pa, da je morala veliko uteži dvignit, da zdaj takole izgleda. Me pa tudi zanima njena dieta, ja.

Sem malo pobrskala in našla. Imenuje se “Dr Atkins’ New Diet Revolution”. Tako je naslov njegove knjige.

V bistvu gre za dieto z veliko proteini in malo ogljikovih hidratov in ne sme dolgo trajati.
Odreči se moraš kruhu in krompirju, ki pa imata v bistvu kar nekaj pomembnih vitaminov in mineralov. Ješ pa veliko mesa, rib in sira.

To sem razbrala iz opisa knjige na neki strani.

Ja, zraven anoreksije ji je res uspelo pritt do čudovite postave, morala pa je hodit na razne terapije, h psihijatru… Kar je preveč, je preveč…

Ja, tudi to sem prebrala, da se je 10 let mučila z anoreksijo, bulimijo in prenažiranjem ter stradanjem.

Zdaj je shujšala z dieto, veliko pa baje pomaga tudi joga, ki jo izvaja vsak dan.

Za nas, navadne smrtnike, ki nimamo časa in denarja se toliko ukvarjat z dietami in rekreacijo, mislim, da je tole malo “too much”.

Meni se zdi prav grozno grda.Taka nikoli ne bi bila.

No, meni so v bistvu bolj všeč njene mišice, kot pa suho telo.

No vseeno.a kdo pozna Attkinsonovo dieto? Na internetu je napisano veliko samo o njej, da pa dobiš kak jedilnik pa moraš kupit knjigo (pri nas je ni)? Mogoče je bila v kakšni reviji?

Prvic:ce zelis v tako kratkem casu shujsat kot je geri moras met ful kesa za razne trenere, taksno hrano itd.
Drugic:soncnica ti si narobe obvescena!Mel C je tista ki je bolehala za bulimijo, zato pa se je zdaj tako zredila.
Tretjic:imeti moras tut zelo veliko volje.
Cetrtic:Ne verjamem da je lahko ona v tako kratkem casu dobila taksne misice brez da bi kaksne proteine in podobno jedla, ker to je nemogoce.
Petic:kaj ji pomaga da ma taksno postavo ce ma pa ugly face.
Sestic:po mojem da niti ne zgleda njena postava tolk ql kr je velika le 155cm al celo manj, tako da ma po mojem ona zdaj postavo 10 letne deklice.
Sedmic:na tvju zgleda vse popolno kr jih tako nastimajo,namazejo z raznimi kremicami itd..
Osmic:se bi lahko nastevala pa se mi ne da ….

Cavchy..

Ej, Maja…Sej ta dieta je isto sranje kot vse ostale.Ni pa tut nujno da bi tebi lezala lih ta dieta, kr to je tut odvisno od organizma, tako da…

Lennya!

Sori. Sem najbrž narobe prebrala, ker se drugače ne zanimam za Geri in Mel C itd.

Če bi bolj pozorno prebrala moje sporočilo bi videla, da sem napisala, da je jedla veliko proteinov, kar sigurno pomaga pri mišicah.
Dodajam še, da je dobivala vitaminske inekcije. Da bi zdržala svoj naporen življenjski tempo.

Ej, soncnica!

Sej nisem nic slabega misla..jaz se itak tut ne zanimam za spisice in se strinjam z vsem kar si rekla.

Pozdravcek!

Aja…Ana sem jaz 🙂

Mene je zanimala samo dieta, za Geri mi je figo mar.

Maja!
To kar si napisala o tej dieti me spominja na t.i. točkovno dieto izpred nekaj let, ki je vso hrano točkovala, ti pa si vsak dan sešteval te točke, ker nisi smel priti preko 40. Hrana z ogljikovimi hidrati pa je imela veliko točk (predvsem kruh, sladice,…). Jaz sem s to dieto shujšala 20 kg v razmeroma kratkem času, poleg tega pa je zelo enostavna, ker si jedilnike pripravljaš sam. Pri tem je le en problem – VITAMINI IN MINERALI!!! Ta spajsica je dobivala injekcije, drugače pa se uživa zraven vitamine v obliki tablet, ker je drago in ful strupeno, poleg vsega ostalega pa nima posebnega efekta, saj sem se jaz potem morala pol leta zdraviti zaradi anemočnosti!
Skratka ta dieta je bolj slaba. Npr. en igralec iz Friendsov je bil zaradi te diete v bolnici.

New Report

Close