Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika dieta south beach

dieta south beach

Kaj bi morda kdo vedel,če bi lahko pri dieti south beach jedla pekovski kvas,ker vsebuje veliko vitaminov,ki mi primanjkujejo in baje da zelo dobro pomaga pri hujšanju?

Lep dan! Lunci

Ta dieta je smrtno nevarna, zato ti je sploh ne priporočam. Jej pravilno in se gibaj.

Zakaj? Imaš kakšne izkušnje ali poznaš koga?

Lep dan! Lunci

Na žalost ima slabe izkušnje tako sama s sabo kot tudi z poznanimi. Prišlo je do tega, da sem imela železo 0, torej ga sploh nisem več imela in potem so se začele vse akcije pri zdranikih in drugod,…nisem bila pa edina, tako da ti res odsvetujem. Hočem samo dobro!
Lep dan tudi tebi!

Jaz pa imam s to dieto samo dobre izkusnje. Glede na to, da se je v zacetku predvsem beljakovine (meso in ribe) ter zeljenjavo, se mi zdi, da kaksnega posebnega pomanjkanja zeleza zaradi same diete ne bi smelo biti.

Glede pivskega kvasa pa na zalost ne bi vedela. Meni povzroca same tezave, ceprav vsi pravijo, da je zelo zdrav.

LP!

Hvala za odgovore.Muša strinjam se stabo,nevem zakaj bi bila dieta škodljiva.če jem veliko zelenjave in niti ne toliko mesa,ker nisem neka ljubiteljica,ampak npr. en velik zrezek in zelenjavo na vse možne načine… Muša ali si trenutno na tej dieti ali si jo že dala skozi.Zanimajo me je rezultati in počutje.

Lep dan! Lunci

New Report

Close