DIETA UKC
Prosim, preberite si tole mnenje o dieti UKC.
jaz sem s to dieto shujšala 5 kg, sedaj sem jo delala že drugič. prvič pred štirimi leti. z zanimanjem sem prebrala prispevek na naslovu, ki nam ga je posredovala kaja. ne vem kaj naj rečem, razen tega, da te repa resnično odpre in in očisti tistega kar se je nabiralo prejšnje dni. isto težo sem jaz po njej obdržala tri leta nespremenjeno. moraš pa imeti močno voljo in se strogo držat. lahko pa se ti celo hrana začne gnusit. sem spila tudi enormne količine vode na dan. koliko kg pa boš zgubil je odvisno od tega kolikor si pretežak. če imaš npr. 10 kg preveč boš lahko skujšal za toliko kot pišejo, če pa imaš tako 4 kg preveč pa lahko bistveno manj.
lp
res je, stradaš ne. in lahko kar nekaj poješ, da si zapolneš želodček (skleda solate naj bo res velika) praznino v njem pa zaponjuješ s pitjem vode, kar pa poleti niti ni taka težava. problem pa se mi je pojavil zaradi pomanjkanja sladkorja, ker edini vnos sladkorja čez celo dieto je fruktoza iz sadja in to ne niti vsak dan.
Ali je katera prebrala, kaj piše na tej strani http://home.amis.net/svetoval/zdravilec/dieta_kc.htm.
Nočem pridigat, vsak naj se sam odloči, vendar je naštetih veliko razlogov proti.
ja sem ga vendar je zame že malo prepozno – sem to dieto že kdaj zaključila že drugič in to uspešno (sem shujšala 5 kg, presnova je boljša, počutje pa sploh). res pa to ni dieta ko moraš v bistvu spremenit prav svoj način življenja in prehranjevanja. res pa ni nujno za vsakega, zato jo tudi ne hvalim na vse pretege in priporočam ampak govorim iz izkušenj.
lp
pozdravljeni vsi!
tale dieta meni že dolgo hodi po živcih, pa nimam dovolj volje, mogoče poguma, da začnem. imam pa ravno zdaj grozno velik namen nekaj ukrenit, pa se mi zdi fajn, če bi poskusila skupaj z nekom…
Mojca, jutri je ponedeljek, boš začela? držim pesti in upam na gromozanski uspeh. sliši se fino, upam, da tudi je. mogoče se ti celo pridružim. ok, obljubim, da se pridružim. sebi, zaenkrat…
za vsako stvar v življenju so argumenti za in proti; zelo škodit pa res ne more, ker gre za očitno bolj zdrave zadevice, kot jih normalno jemo. včasih imam občutek, da so nekateri ljudje pravi mojstri v zdravi prehrani, samo nekak se včasih sprašuješ, kdo uniči vse tisto v njihovih vozičkih v trgovini, ki pa ni tako zelo zdravo..? mogoče se samo motim:) ali pa tolažim:(((
lep začetek tedna ..
lp
haj !
mojca,
mislim, da se ti bom pridružila. kolikor zdaj kaže mi uspeva. ok, pol dneva je minilo, ampak po špinačo sem si že šla v trgovino, to pa je že napredek…
malo heca, ampak res me zanima kako ti bo šlo. da še jaz dobim malo vspodbude.
javi se kaj, malo prej kot čez en teden, jaz rabim vspodbudo trikrat na dan, ne enkrat na teden…
lahko pa se mi kaj javis na email, če želiš, seveda…
držim pesti, pol dneva je skoraj mimo, še malo in en dan bo uspel. pa jih ostane samo še trinajst…
lp
Lucka in Mojca! Tudi jaz sem danes za kosilo jedla spinaco in jajca. Ne vem kaj bi naredila z repo. Ali morda katera ve za nadomestek??? Sicer pa se vama bom kar pridruzila, sem tudi sama med takimi, ki rabijo vzpodbudo vec kot enkrat tedensko. Vem da se 14 dni ne slisi veliko, ampak ko cloveka mine volja in si zazeli tortice – takrat so se minute dolge. Sama ravno takrat potrebujem nekaj da me odvrne od pregresnih misli. Sicer pa je zdaj ze pol dveh – pol prvega dneva je ze minilo po nacrtu. Se 13 in pol!
zdravo Maja!
Zelo sem te vesela, da si se oglasila. je bila špinača dobra? meni je rahlo slabo po njej. ampak, če bo vama z Mojco šlo, ima da gre tudi meni.
tudi sama raznišljam o repi. hm, do takrat ko je na jedilniku bomo že nekaj pogruntale…
katero dieto pa imaš ti, to ki je na netu objavljena? jaz imam eno, ki je objavljena v 7d, pa so rahle razlike. navadno so namesto jajc zrezki…:)
se še slišimo, upam. veliko volje in moči vama želim. če ne bo šlo drugače pa gremo raje kar spat, pa bo dan minil, hahaha.
baj
Na mojem spisku so štirje zrezki na teden, 7 jajc in neomejene količine šunke. Krasno, ni kaj! Moram priznat, da se tudi jaz ne počutim najbolje, ampak po moje je to od jajc. Špinačo namreč obožujem. Meni zvečer včasih pomaga branje “shujševalnih knjig” ali kakšnih člankov. Kljub temu da se potem držim nečesa drugega. Žal pa je bilo do sedaj vse bolj začasno – kakšen teden že, potem pa…njam sladoled.