Najdi forum

DIETA UKC

Če pri dieti spuščaš hrano to pomeni da vneseš v telo manj kot naj bi in telo porabi manj (bolj racionalno porabi tisto kar dobi) Zato lahko pride do tega da ni takega učinka kot bi moral biti.

t

pozdravljene sotrpinke!

kaj je zdaj to, smo vse malo potihnile…?

dva tedna so mimo, trpljenje je bilo ogroooomno, rezultati pa? ok, ni blo tak težko, ampak niti duha ne sluha o devetih kg. malo manj kot pet je meni uspelo. no, ja, tud to ni tako malo, če se dobro pogleda… šele zdaj sem se dobro zavedla, da to ni malo. vedno pričakuješ kaj več, potem te pa vse razočara:( sam jaz sem pravkar odkrila, da bi se mogla veselit, ker je to lep uspeh. ne vem sicer kolk bo kazalo, ko se bom prvič najedla…:(

in, kako je uspelo vam? ste na dopustu vse, al se nobena ne upa javit?

in,kako nameravate naprej? meni se jajc in špinače ne lušta več, ne vem, če bi se lahko še za eno rundo pripravila. bom začela s sadjem, zelenjavo in ostalim neredilnim, pa kaj bo bo…pa kakim zrezkom:) pa ve?
veliko berem o dietah, predvsem na srednjih letah, tam gre hruški zelo dobro. čeprav ne vem, kaj si naj obljubim, da bom zdržala par mesecev, ali še več?

tak se sama počutim, ko ni nikjer nobene:( buuuuu

LUČKA! Iskrene čestitke. A sem vam povedala, da se bo dalo shujšat. In malo manj kot 5 kg je oooggggrromen uspeh, še posebej, če si osvojila nekaj kombinacij o prehrani. In če boš naprej jedla tako kot Hruška ( jo tudi spremljam – fajn punca) ti bo tudi to pomagalo.
ČESTITAM ŠE ENKRAT !

LUČKA! Iskrene čestitke. A sem vam povedala, da se bo dalo shujšat. In malo manj kot 5 kg je oooggggrromen uspeh, še posebej, če si osvojila nekaj kombinacij o prehrani. In če boš naprej jedla tako kot Hruška ( jo tudi spremljam – fajn punca) ti bo tudi to pomagalo.
ČESTITAM ŠE ENKRAT !

Bila sem na krajši operaciji ; In čeprav sem dieto prekinila za 3 dni sem shujšala 4 kg, Sem pa tudi jaz že sita mesa in jajc.

Punce živjo!

Vsem en lep pozdrav. Še ena nova sotrpinka se pridružuje. Tudi meni se je nabralo kar nekaj kilogramčkov v zadnjih mesecih. Saj veste, končana zveza, služba, študij…klasika za pomanjkanje časa. No, ker bi rada zlezla v VSO svojo garderobo (nekateri kosi so očitno preozki), štartam naslednji teden svoj 14-dnevni križev pot. Če bi se mi še katera želela pridružiti za vsaj moralno podporo, bom zelo vesela…
Sicer pa ste res pohvale vredne, tako glede pomoči kot tudi za podporo, obširne odgovore… Face!
Morda pa mi bo ta forum pomagal pri moji odločitvi, ki je že ničkolikokrat splavala po vodi… Vidim, da vam uspeva kar po tekočem traku. Kar tako naprej.

Se vidimo naslednji teden.

New Report

Close