Najdi forum

Bom raje naredila tako – toast brez marmelade in masla, kruha nič, namesto testeninske pa zelena solata. Kolo pa 15 min namesto 10 :))))))))) In kdo je ta Decaf, o katerem vedno govoriš???? :))))))))))))) P.S. MSN bi si pa lahko instaliral 🙁

Ojoj boš še pozelenela! Decaf je pa en tip iz nemčije ki šverca farmacevtske učinkovine za polovično ceno v Slovenijo in pol…ah kaj bi razlagal:P Ja s kolesom ne kaže pretiravat ker boš dobla strije po nogah pol pa te še spasi samo plastik!
MSN? Hmmm…če prideš jutri v….kam že :))))))))?

LP, miki

A zdaj boš pa še pogoje postavljal? :))))))))

Spoštovana!

DA.

LP, miki

Jst pojem to v enem tednu… 🙂 Ne res no! Če bi pojedla dva taka obroka na dan pa bi se že redila – k* pa moj metabolizem! Odvisno pa kok tvoje telo porabi! Čeprav 10 min na kolesu ni nič! Začni z 10 minutami pa pejt na dan po par minut gor , pa boš čez 14 dni že brez problemov na kolesu na dan po več kot 1 uro… pa bo… obroke pa le še malo zreduciraj!

1. tedn:
kolo 10 minut
steper 10 minut

2. tedn:
kolo 15 minut
steper 15 minut

3. tedn:
kolo 20 minut
steper 20 minut

Aerobno vadbo izvajate 5x tedensko, anaerobno pa 2x.

… dokler ne pridete do 12 tedna – po 6 tednu je potrebno občutno zvišat količino vnešenih beljakovin (vsaj 3-4g/kg TT-priporočljivo tudi za ženske). OH pod 70g + MTC in laneno olje. Dodatkov ne bom našteval, saj jih že poznate.

LP, miki

Tyra halo???!!!
Tole je čist v redu dieta.Če se ti že ob tem zrediš je verjetno kaj narobe s tabo!!!
Koliko pa ti sploh ješ če je še to zate preveč???!!!??

Ob tem se lahko človek samo nasmeji…

LP, miki

Ne nic ni narobe z mano…popolnoma zdrava sem, nimam najhitrejsega metabolizma..sicer pa kaj sem recimo vceraj pojedla: kot vsak dan jem celo za zajtrk in malico sadje, tako sem se pac navadila, ker mi to najbolj pase. Za kosilo sem uceraj jedla 2 sojina zrezka, huhano zelenjavo ( ker sem pac vegeterjanka), za malico spet sadje, za vecerjo pa sem pojedla zelo okusno ribo.
Obsedena sem pac s sadjem…in ker zadnji mesec ne treniram in sportam toliko kot obicajno, bi se po moje zredila po njenem jedilniku..samo to sem jaz…samo to definitivno ni dobra in prevec kaloricna dieta…telovadi skoraj nic, za zajtrk..mussliji tudi niso tako neredilni, ni pa povedala koliko jih bi pojedla..ampak kej je zajtrk najbolj pomemben obrok..Toast, najboljs da si pogledas koliko kalorij ima in tisto maslo brez mascob..okej..dietna marmelada je vseeno kaloricna, ..potem testenine pa tudi koliko jaz vem redijo. poglej na skatlico.potem je pa gor seveda dala sigurno se olje? Ne vem, zame to ne bi bila dieta preko katere bi shujsala, in po moje zanjo tudi ne, ker nic ne telovadi!!!ce bi telovadila, bi MOGOCE se slo..sicer pa..a se sme uzeti fat burnerje 5krat na dan?? tega ne vem..
To je moje skromno mnenje..pac..preden me miki spet natuli, da sem narobe povedala…
Miki rekel si da naj napisem kako bi jaz hujsala. Ze tako ne potrebujem veliko hrane in mi ni treba hujsat…..torej…zame je malo nemogoce sestavljati…za njo pa…hm…brezveze se kregat…
moje mnenje pac..

Tu je tolko faktorjev da se prek neta nima smisla pregloboko spuščat v zadeve:)
Glede na to da si vegetarjanka (kak dolgo že?) ne bi smela met nekih hujših problemov z odvečno maščobo, dieta pa tudi pri vegetarjancih pride v poštev. Fat-burnerje 5x na dan je too much. Ponavadi je to 1-3 krat, odvisno za katere substance se gre.

LP, miki

Saj nimam teh problemov…se dobr…se tega se mi je manjkalo…
🙂
vegetarjanka sem pa ze…hm…5-6 let…jem ribe in mlecne izdelke…od zacetka sem imela probleme s starsi, samo ker redno hodim na preglede krvi in vsega, jem vitamincke..tko da je vse ok!
sicer pa kaj je razlika med fat burner in fat absorber ( ali neki takega)?

Enostavno povedano: prvi pomagajo pri “kurjenju” maščobe, drugi pa pri tem da se le-ta ne absorbira.

LP, miki

Pomagajo? Torej ob sportu? A to je tako: ce sedis pri racunalniku ali televiziji cel dan, ti ne bodo pomagali?
Pa to res pomaga?
Hm, hvala za odgovor, moram malo splosne izobrazbe tudi v tem dobit,da bom znala sodelovat pri pogovorih z mojimi prjatlcami, k hujsajo neomejeno:))

The substance Clenbuterol hydrochloride is also available in various other forms of administration, including syrups, drops, liquids, dosing aerosols, injectable solutions, and granules. Since athletes usually prefer tablets, manufacturers and trade names- offering this oral version are listed.

Clenbuterol is a very interesting and remarkable compound. It is not a steroid hormone but a beta-2-symphatomimetic. Its effects, however, can by all means be compared to those of steroids. Similar to a combination of Winstrol Depot and Oxandrolone, Clenbuterol can cause a solid, highly qualitative muscle growth which goes hand in hand with a significant strength gain. Clenbuterol, above all, has a strong anti-catabolic effect, which means it decreases the rate at which protein is reduced in the muscle cell, consequently causing an enlargement of muscle cells. For this reason, numerous athletes use Clenbuterol after steroid treatment to balance the resulting catabolic phase and thus obtain maximum strength and muscle mass. A further aspect of Clenbuterol is its distinct fat-burning effect. Clenbuterol burns fat without dieting because it increases the body temperature slightly, forcing the body to burn fat for this process. Due to the higher body temperature Clenbuterol magnifies the effect of anabolic/androgenic steroids taken simultaneously, since the protein processing is increased.

Athletes usually take 5-7 tablets, 100-140 mcg per day For women 80-100 mcg/day are usually sufficient, It is important that the athlete begin by taking only one tablet on the first day and then increasing the dosage by one tablet each of the following days until the desired maximum dosage is reached. The compound is usually taken over a period of 8-10 weeks. Since Clenbuterol is not a hormone compound it has no side effects typical of anabolic steroids. For this reason it is also liked by women. Possible side effects of Clenbuterol include restlessness, palpitations, tremor (involuntary trembling of fingers), headache, increased perspiration, insomnia, possible muscle spasms, increased blood pres-sure, and nausea. Note that these side effects are of a temporary nature and usually subside after 8-10 days, despite continuation of the product

To je samo ena od varjant…

LP, miki

Pozdravljena!

Obstaja več vrst diet, povem pa ti, da ima moj mož dobro izkušnjo z drugačnim načinom kombiniranja hrane. “Fora” ni toliko v količini, pač pa kombinaciji zaužite hrane. Če si se pripravljena odreči škroba, potem si v knjižnici poišči knjigo JEM, TOREJ HUJŠAM – Montignacova metoda, avtor Michel Montignac.
Na kratko: nikoli ne ješ z mesom škroba (krompirja, testenin, kruha), seveda pa iz prehrane izločiš sladice (škrob – moka!!), ješ pa veliko sadja in zelenjave. Vendar preberi celo knjigo, da dojameš bistvo (kako se hrana prebavlja, in zakaj so nekatere kombinacije hrane dovoljene, druge pa ne).
Moj mož je iz 98 kg v treh mesecih izgubil 13 kg. Vendar pazi: težji ko si, hitreje gredo kile dol. Jaz sem isto dieto uporabila po porodu, pa so šle kile veliko počasneje dol (sicer nisem bila hudo debela, po mnenju nekaterih prijateljev dieta niti ne bi bila potrebna).

Veliko uspeha!
Simona

Več mišične mase kot imaš, hitreje grejo kile dol. Ni pa to nujno povezano s težo.

LP, miki

do 12.00 jej sadje, po dvanajsti kosilo(ne mešaj mesa in krompirja). Jej samo, ko si lačna, večkrat na dan po male obroke. Mal telovadbe, morda jahanje konja(noro dobra zabava). kilaža bo izginila, kot bi trenila:=)

Le kakšen smisel je biti vegetarijanec, če jemlješ dodatne (umetne) vitaminčke.
Gre le za vegetarijansko filozofijo, modno muho?
LP Tasi

Dodatne umetne vitaminčke je včasih pametno jest tud če nisi vegetarjanec.

LP, miki

A je v teh vitaminckih meso???????????
Tvoje vprasanje je totalno brezvezno…
Malo se pozanimaj kaj vse se dobi v mesu in da soja vsega pac ne more nadomestiti.
Modno muho???? Joj kako bi lahko o tem povedala veliko argumentov, da ne gre za modno muho, ampak za cisto prepricanje, ampak ne bom, ker ze po bedastem vprasanju opazam, da tega pac nisi vredna.
NE PAMETUJ!!

ps, sicer pa ne vem kje je povezaava med zivalskim mesom in vitamini…”kr neki”

Dodatne vitamine je pametno uvrstit ne dnevni red tud če nisi vegetarjanec. Tyra meso ima velik pomen v prehrani, zato to ni glih čist tak kot si misliš. Vitamini, minerali itd. – v mesu je dost stvari, ki jih organizem potrebuje za nemoteno delovanje.

LP, miki

Ja no!!!! kaj sem pa rekla???
zato pa meso nadomescam s sojo in vitamini kolikor se pac da…vem kaj vsebuje, ker sm se pred leti o tem pogovarjala z zdravnico…hodm pa tudi redno na preglede krvi in vsega, da ne bo kaj narobe. Ker se mi pa meso pac gabi, ga nikakor ne mislim nikoli vec jesti…enim se gabijo jetrca, enim spinaca, meni pa pac meso…
Ne vem kaj pa una misli…..too much….
Tako da, ne govori kaj si jaz mislim, ker sem o vegetarjanstvu poucena…vem o vseh prednostih mesa, ampak jedla ga pa pac ne bom…

Od kdaj ribe niso meso? Potem nisi vegetarijanka, ampak le ne ješ rdečega mesa!

Spet neka blesava pripomba od dekleta, ki se preden ne zine bedne, ne pozanima o vegetarjanstvu in vrstah…
ali spadajo ribe in meso ( goveje, piscancje..) v isto skupino…
pa dej nehte ze pametvat ce se ne spoznate..to much!!!!
Ker sem trenutno se zoprna, me take kure spravljajo ob zivce…
Mah se grem ucit..

Poizkusi izpustiti maščobe (maslo pri malici) in za večerjo najbolje nič ali pa le kakšen sadež.
Sicer nisem kakšna debeluška, ampak pri meni ful pomaga (če se zredim za kakšna 2, 3 kg, da zvečer po 6. uri ne jem nič, v enemu tednu pridobim težo nazaj). Nasploh pa je priporočljivo vsaj po 8. uri zvečer nehati jesti.
Veliko uspehov, pa ne shujšaj preveč, tudi nasprotni ekstrem ni v redu!

New Report

Close