digitalni fotoaparat
Sony DSC-71 stane okrog 110.000 sit in je po mojem mnenju med najboljšmi v tem cenovnem rangu. Problem je v tem, da sem slišal govorice, da Sony spomladi zamenjuje modele. In starim naj bi cena padla. Zdaj pa ne vem, če je to res. Če je res se splača počakat še kakšen mesec, da ne bom potem kupil fotoaparata za 110.000, ko bom prišel domov bom pa v katalogu videl akcijo za 80.000 sit. Vaše mnenje?
pri digitalcih je enako kot pri racunalnikih.Ni konca, cene so se prevec dinamicne.
Ko prineses domov je ze 30 % manj vreden.
Na zalost.
Jaz se ostajam pri analogcih.Ker:
nisem nikoli fotografiral s poket aparati in bi mi ustrezali le oni digitalci za 10000 EUR. Kredita ne mislim jemati. Da bi dal za aparat kot za avto pa ne.
Torej so zame se mnnnnnnooooooogo predragi.
Sicer pa, za kaj ga potrebujes….ce si prej slikal s poketom so vsi digitalci okoli 100 jurjev ekvivalent kvalitete ( glede na pokete)
Malo poglej kaj ti nudijo Pentax digitalci glede na svojo velikost. V SLO so malo neznani.
Tudi kartice so vazne, pri Sonyu npr so menjali MM1 v MM2.Pazi!!
lp
ziki
V Ameriki je za polovico cenejši. Ko bodo Johani leteli v Irak, bi lahko še k nam odvrgli nekaj digitalcev. :))) Verjemite: najprej bi jih razdelili vsem našim vrlim poslancem in svetnikom. Ampak, naj bodo ‘trotlzicher’, da bodo njihove slike lepše.
Forum je zaprt za komentiranje.