Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Digitalni marketing ?

Digitalni marketing ?

Rad bi se začel s tem malo ukvarjati, pa  ne vem kateri tečaj, ki jih ponujajo,  je ok.n ne predrag. Je kdo bil in lahko predlaga kaj?  Šolt ima nekaj, pa Go tečaji. Kakšen dodaten predlog? Potem bi pa lahko malo prek študenta delal, če bi me kdo vzel, vsi namreč hočejo z izkušnjami in velikim znanjem…amppak vsaj začeti je treba nekako…

Slovenija je tako majhen bazenček, da ni prostora za več. Prenasičeno do roba in čez. Marketinški megalomani pojejo male ribice za zajtrk. Ni kruha v tem sploh za začetne posameznike.

Odgovor na objavo uporabnika
sf, 09.02.2024 ob 22:17

Rad bi se začel s tem malo ukvarjati, pa  ne vem kateri tečaj, ki jih ponujajo,  je ok.n ne predrag. Je kdo bil in lahko predlaga kaj?  Šolt ima nekaj, pa Go tečaji. Kakšen dodaten predlog? Potem bi pa lahko malo prek študenta delal, če bi me kdo vzel, vsi namreč hočejo z izkušnjami in velikim znanjem…amppak vsaj začeti je treba nekako…

Mas zastoj od google- google garage( zdej se drugace imenuje) imas osnove pa tudi bolj advanced teme

Ja, ampak kdo ve, če ne bom kam zavandral , pa mi vse prav pride.

Dej kkšno bl koristno stvar, ja?

Al.se pa zalet v steno, boš bl.koristn človeštvu, žal.

Piiizda teh reklam.je povsod polna piiiizda! Skoz sam šaltam, prestavlam pizdariijo, radia ne poslušam.več mam.nažgan CD al.pa usb, montiram.razne blockerje po jutubih; Tv gledamo za nazaj, da se skipa te smeti….

V avtobusne se je nekoč že tud kamenje metalo v tiste panoje….da se je tista qrčeva reklama razbila….

Povedano na uho: Izdelka, ki ga reklamirajo in pritiskajo ne kupim. Če bi lih rabil, iščem ekvivalent. Iz principa, k mi gre že na kuzl.

Ali res ne gre prijazno kaj povedat?

Fant je lepo vprašal, kar ga zanima in ni potrebe po neuporabnih komentarjih, po vrhu še žaljivih. Če ne moreš pomagati ali svetovati, je zlato pravilo, da bodi tiho.

Realno so ti tečaji bulšit. Raje pojdi študirat marketing, če te to zanima. Tečaje če želiš imaš pa iz tujih fakultet na spletu ogromno. In to iz znanih fakultet. So pa seveda v angleščini, kar moraš pa itak obvladat če želiš to delat. Bi ti dala kakšen link….ampak naj ti bo to prva lekcija :). Poišči te tečaje 🙂 Brez iznajdljivosti si mrzel v tem poslu. In v drugih 🙂

Jaz sem mel na turizmu ene 5 marketingov na faksu, to je drgač dost eno in isto, kar se teorije tiče, praksa je pa drugo ane, kako postavit splet, prodajo, bla bla bla, mi je pa žal ja, da se nisem s tem ukvarjal, ker nisem introvertiran Gen Z-jevc, pa znam se pogovarjat in pogajat…. Ampak vedi, da se najprej začne v kaki oglaševalski agenciji, pol pa tam dobiš naprej veze, vsi moji frendi k so marektingaši so tko začel in napredoval….tako da, če te veseli, sam pejt, ampak za introventirane ljudi to ni, sicer ne vem, kako bo to v prihodnje, ker itak so mulci sam oni pa oni pa dolg ni nobenga, tele Eve Lune, Luna Luje pa takele jajca.

New Report

Close