Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Digitalno potrdilo za covid

Digitalno potrdilo za covid

Kako hitro ga dobim po obisku upravne enote

Cca 1 teden sem jaz čakala.

Pravkar sem bila na UE.

Do refernetke ne moreš.

Naročit se moraš po tel.

Dobila termin naslednji četrtek ob 14:00.

Na potrdilo čakaš caa 10 dni.

Od oddane vloge traja 7 do 10 dni.

Če imate vsaj banko na PC-ju, imate tudi Sigenco (ali pa Poštarco, če še obstaja). To je osnova za prijavo v SiPass in od tam dostop do ZVem. Potem  je samo še korak do printanja potrdila o cepljenju.

Sama sem mislila, kako je to komplicirano, a sem kljub 65 letom v sedmih minutah imela natisnjeno potrdilo.

Poskusite potrdilo najprej pridobiti doma, da si prihranite čas.

Odgovor na objavo uporabnika
Glihkar sprintala, 02.06.2021 ob 15:39

Če imate vsaj banko na PC-ju, imate tudi Sigenco (ali pa Poštarco, če še obstaja). To je osnova za prijavo v SiPass in od tam dostop do ZVem. Potem  je samo še korak do printanja potrdila o cepljenju.

Sama sem mislila, kako je to komplicirano, a sem kljub 65 letom v sedmih minutah imela natisnjeno potrdilo.

Poskusite potrdilo najprej pridobiti doma, da si prihranite čas.

Pa saj Sigenca JE drzavno dig. potrdilo!

Torej uporabno tudi za zVem.

Postarca pa ne.

Pa saj, 02.06.2021 ob 15:56

Pa saj Sigenca JE drzavno dig. potrdilo!

Torej uporabno tudi za zVem.

Postarca pa ne.

Ja, saj ravno to pravim. Namesto da naročajo potrdilo na UE in čakajo nekaj dni, naj ga raje sprintajo doma.

22.5. sem po mejlu zaprosila na UE za termin, odgovor sem dobila 24.5., termin na UE pa v ponedeljek 31.5.. Danes že imam digitalno potrdilo.

Rok-1, 02.06.2021 ob 15:01

Od oddane vloge traja 7 do 10 dni.

Vsi, ki jih poznam, so ga dobili v dveh delovnih dneh.V bistvu je po oddaji obrazca na UE, vloga že oddana in vnešena v sistem. Avtomatično se potem generira elektronska pošta, ki ti pošlje 1 kodo (to dobiš praviloma v roku 24 ur po oddaji vloge), ter tudi tisk poštne pošiljke z drugo kodo (prejmeš dan ali dva po oddaji vloge- odvisno od tega, kako zgodaj oddaš vlogo in kateri si v čakalni vrsti za tisk).

New Report

Close