Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dihanje za ovratnik

Dihanje za ovratnik

Nisem teamsku človek. Vsaj mislim. Nikoli ne bom nekoga izdala, pustila ma cedilu a rada  okopavam svojo gredico” brez pompa. Ne maram juhu, hurej, kako smo, dejmo, zmoremo družnih spodbujanj, kontaktiranj..če bo kaj narobe/bom imela vpr bom že rekla. Težko začnem dihat, če me nekdo kliče, tapka po teamsih ipd brez veze. Z vpr..a si tukaj? Ja seveda sem in kaj pol?? Nismo zdaj naenkrat v ožjem sorodu, to delo delam že 10+ let in rada imam mir. Ocitno nisem družaben človek ampak a bi v službi morala biti družaben človek??! Imam prijatelje že desetletja a si nikakor dnevno niti tedensko ne pišemo, kličemo, tapkamo..imamo vsak svoje druž.obveznosti a smo si 100%vdani, si pomagamo, če je treba, podpiramo skozi life cycle. Ne maram pa, da me nekdo dnevno nadleguje čeprav smo v isti pisarni. Je to tako cudno? Živjo ekipaaaa..joj kar strese me. Ne mi s to fejk živahtno pripadnostjo. Odnosi niso besede. Kako pa vi hendlate te “težake” :)?

Odgovor na objavo uporabnika
Control freak, 29.04.2025 ob 07:49

Nisem teamsku človek. Vsaj mislim. Nikoli ne bom nekoga izdala, pustila ma cedilu a rada  okopavam svojo gredico” brez pompa. Ne maram juhu, hurej, kako smo, dejmo, zmoremo družnih spodbujanj, kontaktiranj..če bo kaj narobe/bom imela vpr bom že rekla. Težko začnem dihat, če me nekdo kliče, tapka po teamsih ipd brez veze. Z vpr..a si tukaj? Ja seveda sem in kaj pol?? Nismo zdaj naenkrat v ožjem sorodu, to delo delam že 10+ let in rada imam mir. Ocitno nisem družaben človek ampak a bi v službi morala biti družaben človek??! Imam prijatelje že desetletja a si nikakor dnevno niti tedensko ne pišemo, kličemo, tapkamo..imamo vsak svoje druž.obveznosti a smo si 100%vdani, si pomagamo, če je treba, podpiramo skozi life cycle. Ne maram pa, da me nekdo dnevno nadleguje čeprav smo v isti pisarni. Je to tako cudno? Živjo ekipaaaa..joj kar strese me. Ne mi s to fejk živahtno pripadnostjo. Odnosi niso besede. Kako pa vi hendlate te “težake” :)?

Ma ja js te ćist štekam. Js rabim mir, da lah študiram ne živžava, oz. Kokošnjak kot ga imamo.. ta tedn sm vrgla eni opomin na mizo. To enostavno ni storilno ampak vse drugo prej..

Lupčki&srčki🥰🥰🤣🤣

Urtikarijo dobim, ko nekdo začne s temi “zmogli bomo”, “s skupnimi močmi”, faaakkkkkkk.😵‍💫

Služba je 3/4 življenja, služba je način življenja. Jaz na teden porabim 15 in več ur samo da pridem do službe in domov. In tudi v službi moram delat tako, kot ukažejo. Nimam izbire. Sem pohlevna. Sploh takrat ko enkrat vzrojim, pol pa dam mir.

Ne prenašam. Smo imeli sodelavko, ki je ob tipkanju mrmrala kaj tipka. Da se ti zmeša. Pol mam šefico, ki vse glasno komentira. Vse. Pa koga briga. Pusti me da delam. Ko je ona v pisarni skoraj ni mogoče delati, ker je tako moteča.

Pa tisti “mi smo družina” uf… kaka družina lepo te prosim!

Ja to je obup. Live and let live. Če kaj ne veš, vprašaj sicer pa bodi samostojen in pusti druge pri miru (da delajo svoje stvari v svojem tempu). Tole klicarjenje, tapkanje, buildanje je moteče. Kot otroci, ki rabijo pozornost. Naj že dajo drugim miiiiir.

Anonimen15748292, 29.04.2025 ob 07:59

Urtikarijo dobim, ko nekdo začne s temi “zmogli bomo”, “s skupnimi močmi”, faaakkkkkkk.😵‍💫

Jebemti pa to, vsak dan se srečujemo tudi po 3x, pa vsak dan…”kako si”, “kako smo”.

Zlajnano, 29.04.2025 ob 11:58

Jebemti pa to, vsak dan se srečujemo tudi po 3x, pa vsak dan…”kako si”, “kako smo”.

To je še ok. Mi mamo teams delovno grupo. In že zjutri začnejo: živjo, kako smo, lep dan.. ma daj odj. Če kej rabiš vpraši, počakaj na vrsto, info..ne mi pa s tem “smo v etru, v zivo, si kuham kavo, se peljem na job”.. faaaak . Kot instagram live starlete. Pa so tipi .

New Report

Close