Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Dijak pozitiven- kako se ognem zdaj koroni?

Dijak pozitiven- kako se ognem zdaj koroni?

Ima kdo kak pameten nasvet? Sicer ima svojo sobo…  Imamo pa 1 kopalnico in 1 wc😃.

Ne se družit, a ne. Pod tuš naj gre zadnji. Prezračujte. In to je to.

Ce se te prime, se te prime, ce ne, se pa ne.

Priporocam vecje doze vitaminov vsem.

nova
Uredništvo priporoča

Sosed spal zraven okužene žene, se ni okužil, hči tudi ne.

Povratka nazaj ni več, kar so iskali to bodo dobili- vedno v zgodovini je bilo tako. Mimo je prvo zaslišanje, sledi drugo, tretje itd. Koliko časa bo trajalo sojenje je odvsino od sodnikov. Niso so vsi sodniki pošteni, to se moramo zavedati, upajmo na najboljše. Pomembno je da se je začelo in vemo, da se mora tudi končati in končalo se bo upam z zmago resnice nad lažjo, dobro nad zlim, sončno nad temo. Sojenje v Nemčiji bo pomembno za celo EU, tudi za ves svet. Sodijo ZLOČINCEM za ZLOČIN PROTI ČLOVEŠTVU- TOREJ ZA GENOCID, IZTREBLJANJE POPULACIJE: h t t  p://i s t i n o m p r o t i v l a z i.i n f o/component/k2/1246-u-ponedjeljak-21-11-2021-zapoceo-proces-nurnberg-ii-potpuna-blokada-glavnih-medija?fbclid=IwAR0irpqDXfYgd7_9CZkm8qgIQPlVPqGSUaMC9Vmsk6TC_-XEbSAaEcQsubc Zapomnite si. Vsi politiki, zdravniki, novinarji, športniki, javne osebe…….ki pred kamero in sicer nosijo maske, podpirajo globalno diktaturo farmacevtske m a f i j e in f a š i s t č n e elite in delajo v interesu te b a n d e in PROTI LASTNEMU NARODU! To je zelo važno, da razumete in proti temu se bori odvetnik dr. Fuellmich- NAJ MU USPE, tako kot mu je do danes vedno v več kot 3o letni karieri. V ZDA sodišče ni potrdilo obveznega cepljenja in je BAJDNOV predlog ovrglo, tudi 20 zveznih držav ZDA tega ne dovoli. Vojska in policija v ZDA so odločno proti obveznemu cepljenju in to je ZELO POMEMBNO DEJSTVO. V Avstriji je tudi sodišče zrušilo OBVEZNO CEPLJENJE, ravno tako na Portugalskem, Danskem. V Španiji pa je že ustavno sodišče ovrglo obvezno cepljenje. Upajmo da dr. Fuellmichu uspe! Več kot tisoč odvetnikov, več deset tisoč zdravstvenih delavcev, ki jih vodi dr.Fuellmich, je vložilo sodne postopke proti CDC, WHO in skupino za zločine proti človekovim pravicam v Davosu. Osredotočili so se na goljufiv test PCR in dejstvo, da zdravniki vsako smrt označijo kot Covid. Vse goljufije temeljijo na lažnem PCR. Lažni PCR test je temelj tožbe katerega dr. Fuellmich želi zrušiti. Ko se zruši temelj pada tudi hiša. PCR nikoli ni bil zasnovan za odkrivanje patogenov in je 100% napačen v 35 ciklih. Vsi PCR testi so postavljeni na 37 do 45 ciklov. V Franciji celo na 50. CDC priznava, da testi nad 28 ciklom niso dovoljeni za dober zanesljiv rezultat. Pri nas delajo na 45 ciklov in so tako 100% lažni!

Ce si cepljena se nimas kaj bati. Bolezen bi minila v blagi obliki.    Ce pa nisi, pa moli..

Odgovor na objavo uporabnika
Stevo, 29.11.2021 ob 17:17

Ce si cepljena se nimas kaj bati. Bolezen bi minila v blagi obliki.    Ce pa nisi, pa moli..

Vstanite vsi, ne bojte se, ignorirajte vse odločitve paradržavnega štaba, ne nasedajte medijskim variantam, ignorirajte zakone paradržavne vlade na čelu z največjim podprvakom v EU Janezom Janšo! Slovenskemu narodu vlada istoimenska mafijska vzporedna država, omejene odgovornosti t.i. Republika Slovenija doo, za katero nihče ni glasoval- izdala nas je stranka SMC in DESUS. Na plebiscitu smo glasovali skoraj 100%  za samostojno Republiko Slovenijo in ne doo!

Odgovor na objavo uporabnika
Biopo, 29.11.2021 ob 15:42

Ima kdo kak pameten nasvet? Sicer ima svojo sobo…  Imamo pa 1 kopalnico in 1 wc😃.

Pri cepljenemu sinu smo se ognili. Izolacija, razkuzevanje. Pri necepljenemu pa vec ne. Okuzili smo se vsi in imeli lazjo obliko. Kljub cepljenju, od katerega je poteklo toliko, da bi rabili 3.dozo. No, sedaj jo imamo.

 

Moja sestra in njen moz sta oba cepljena, otroci so prinesli okuzbo, on je res samo 2x kihnih, pa 2 dni ga je bolela glava, ona je pa imela kar orng prehlad, kasljala je vec kot 3 tedne. Od njunega ceoljenja je takrat bilo kake 3 mesece.

Iz sobe v kopalnico lahko gre zgolj z masko, torej na hodniku maska obvezna, da vam ne nadiha prostora.

Po umivanju naj pusti kopalnico odprto (okno), pa zračnik na ful. Če gre samo na wc, gre obvezno z masko.

Nekdo od vas jo gre  zapret po 5-10 min, hkrati ima s seboj tiste razkužilne robčke. Vsakokrat za njim prebrisat tipko za vodo spuščat in pipo.

Pa zaprt je v sobi. Ko se že dobro počuti (ni več vročine), gre  z masko skozi stanovanje/hišo ahko ven na prosto, da se mu ne zrola… za njim prebrišete kljuke.

New Report

Close