dijaški dom vič-pozna kdo
Jaz sem bila tam nekaj časa. Tako bom rekla, ni slabo, ampak za to ceno se da dobiti bolje opremljene, urejene in čiste študentske domove. Moram reči, da tišina načeloma je, odnosi tudi. Imajo upravnika Rudija s katerim se da vse zmenit, zna pa tudi red naredit, tako da smo ga študentje imeli radi. So pa pomankljivosti. Kuhinj ni, tako da si obroka sam ne moreš pripravit, razen s privoljenjem cimra v sobi. Oprema je večinoma dotrajana, stene polite. Takrat ko sem bila jaz tam, je bil samo en internetni kabel, tako da če sta bila dva študenta v sobi, nista mogla biti istočasno na internetu. Wc-ji in kopalnice (3 tuši v eni kopalnici) so skupni. Pralni stroj si deliš s celim študentom, dolgo čakaš na vrsto in potrebno je plačilo za vsako žehto. Ogromno je tujih študentov. Čistoča skupnih prostorov je slaba- nekateri študentje so pujsi, čistilke pa niso bile preveč zagrete za čiščenje. Kar ni ravno fajn kombinacija! Prednost je, da imaš na voljo dijaško kuhinjo z dobro hrano na bone, fitnes, samopostrežne avtomate, veliko trgovin v okolici, blizu je postaja št. 1. Si dokaj blizu centra.
Za prvo silo je ta dom čisto vredu, ampak so se ljudje odseljevali, predvsem ker za to ceno lahko dobiš več in nečistoče.
poleg tega, da plačaš ceno doma, moraš poskrbet še za hrano. ni kuhinje. Jaz bi se brez problema odločla za ta dom, ker sem živela na faksu pretežno od solate. Če si pa kupuješ 3 obroke na dan, plus malico – vse zunaj, pa bankrotiraš. No, lahko si daš indukcijsko ploščo – dobiš jih za okrog 40e in si skuhaš kako juho iz vrečke, kavo in pašto, čokolino… Sam ne vem, če je kuhanje v sobah dovoljeno.
Jaz sem bila v Mestnem logu, v apartmajih in ni blo slabo. Sej maš tiste ta hrupne apartmaje in tiste ta mirne. Jaz sem bila prevo leto v hrupnem, potem pa v mirnem- preveč mirnem. No, meni je blo v mestnem logu zakon!