Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dijo porko…

dijo porko…

… ura je 6.. preč pa še vse spi tuki al kaj.. ajmo.. dejmo migat.. ena dva, ena dva….

Dobro jutro gmajna pa en leeeeeep sončen… kaj že? Petek… neeee sobota :)))

Porka duš !
To pa ne bo držalo , zajček že od pete ure dalje vnaša nemir tuki okol.
Ja , sobota je , tole jutro je mrzlo. Nič ne de , samo da je sobota .
Pa četudi bomo vrteli kuhalnice ( še bog da je kaj za mešat ) samo da je sobota !

Jutro Jani , pa ne upij tok korajžno ker ziher si vstal pod prisilo 🙂

oooooooooooooooooooooo, Jani, dobr jutr,
pa ne, da si bil poreden (doma?), da so te naterali delat ?!
ko bi ti vedu kolk se mi smiliš :-))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

bemti zajček, ti me poznaš boljš kot sam sebe… res sem vstal pod prisilo.. matr.. na šihtu sem :)))

ja, lepo, hladno sobotno jutro je, zunaj se kaže sonce in verjamem, da bo posijalo tud v tvoj brlog 🙂

lepo soboto želim začek pa… JTLC!!!

ma ni me naterala dalt žena ampak šef.. majku mu… :))))

jutro štefani… kej praznuješ danes… 25 letnico :)?

aja, lep dan.. lepo sončno soboto :))

Kdo spi bemti jarca!!!!!
Eni detli mi že od sedmih tolčejo po podstrešju!

Jutro Gorenjska!

(sam čeprav bi vas včeraj,ko sem se plazil od Podtabora do Lesc najraje vse nagnal na roke novo avtocesto kopat!Grrrrrr….da se ne morte zment za tistih par kilometrov,jebem vam sestre! ;-))))

Jest sem spala do zdejle skorej,no kava je kuhana….buba pa grlo in glava,pa vse me boliiii….

Sem pa spala kar v dnevni,tako kot sem se zvečer ulegla…grrrr:((

uuuuuuuuh, še dober da nimam nobene sestre :))))

in zakaj se nisi v lublan odloču in šel na Medvode – škofjo loko – železnike – kropa – radovljica a? bi vidu kaj je naša dolina, pa še ena taka, domovinskospoznanska ekskurzija bi bla :)))

no ja.. gor pr radolci ne vem če se bodo kdaj zmenili… a vieš, da smo tuki že skor primorci, tko da… hehehhe jebem jim gorensko mater, k ne nardijo avtoceste :))))

sp, fest bod!!!

in potem se sestrca sprašuješ, zakaj te vse boli? Ma moraš zvečer u postlo dijo porko :))

jutro lepo pa en krasen sončen dan!!!

mislim fanta moja,kaj se razburjata..Pr nas itak velja,da za vikend nimaš kej okol skakat z avtomobilom..Kolone da te kap…Strpnost strpnost…hehehe

Ma čiham tud veš….prehlad ti rečem…..pa sej skoz brišem smrklave nosove……ojej rabm nekej…..))))

kej posebenga ;)?

ma ja.. je tud vreme za čihat zdej.. mal je sonce, zutri pa zvečer je pa že mrzlo… 🙂

sej bo kmal spet poletje :)))

hehehehe tm okol vas ob vikendih hitrejš pridete peš kot pa z avtom :))

ja specialnega….:))))))))) A moram zatulit…))))))))))))))))))) bemti da bom če bo treba..))

Je res ja…….zdejle se počasi odpravljamo na đesenajs…pa peš namo pršli,je mal daleč…ampak nazaj ne praš,se bomo guncal v koloni da bo joj….
jest nevem kaj je tu takega,da vsi rinejo k nam….???

hehehe, zakaj pa sprevrženc ni raje šel raj čez Š.loko, Poljnasko dolino, čez Star vrh, na Selško, Podbrdo, Bohinj, pa ni treba it mim Radovljice……

:-)))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Kaj pa veš,je že mel posebne razloge,da je šel glih tod mimo..hehehe.))))))))))))))))))))

ma ne tult.. če dobiš kej specialnega.. boš pol tulila :))))

jezero pa otoček pa.. krofi pa … fest bejbe :))))

hehehehe pol bi bila šele ekskurzija :)))) MIslim, da bi se tam pod starim vrhom z vaše strani ziher zgubu :)))))

Hehehe jezero no ja…res…otoček itak morš veslat,na otoke sem bila pa v teh 10 letih hehe enkrat….krofe jest boljše nardim,je že bolje da k men prideš,če že hočeš it tja..pa kremšnite tudi…..Dobre bejbe,ja tu je pa problem…zarad tega se pa splača ja pridet…

Ja ma maš prav,sem itak mal na slebam glasu zdej,se moram crkljat jep…

oh Jani, tam bi bil sigurn kešn medved, ki bi mu rade volje pokazal pravo pot :-))))

zarad bejb se splača prit k teb na kremšnito ;))))) matr… sme zamešal krofe pa kremšnite :)))))

perla lepo dopoldne… pa lep dan :)))

…. mojega šihta je za… nekaj ur konec. Odhajam domov in se na mesto zločina vračam spet ob 13….. do takrat pa.. fest bodite, lepo se mejte in… cmoke pa zauhe za vse skupi 🙂

New Report

Close