Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine dilema 2.

dilema 2.

Po (zaenkrat še površni) analizi trga smo ugotovili, da se cene stanovanj med LJ in MB strašansko razlikujejo. Mislim, saj smo vedeli za razlike, ampak da so tolikšne, pa spet ne. Npr. za ceno garsonjere v LJ dobiš v MB dvosobno stanovanje, tako na približno rečeno. Zato me zanima, kakšna je kaj situacija s povpraševanjem po najemu stanovanj v MB – kot sem že zadnjič omenila, bi nam stanovanje zaenkrat predstavljalo naložbo in bi ga dali v najem. Torej moje vprašanje je, ali lahko tudi v MB računamo, da bi brez večjih težav našli najemnike, ali ne?

Hvala in lepo pozdravljeni.

Zelo dobro. Vaša analiza je kar točna. Če odajate je pomebno, da je nepremičnina v mestu, ki ima fakultete ( kar MB je ). Tako, da težav z oddajo naj ne bi bilo. Paziti pa je traba pri izbri najemnika.
Srečno.

V MB oddajam garsonjero in redno spremljam trende. V zadnjih letih so zaključili z gradnjo 2 novih študentskih domov, tako da je kljub premium sezoni za oddajanje to letos malo tezja stvar. Traja dlje in tudi objavljane višine najemnin so nižje kot lani ta čas.

No, pod temo NUJNO nekdo išče 1,5-sobno stanovanje v MB….
Zdaj bo najbrž veliko oglasov, ker se začenja šolsko leto, pa boste vsaj približno imeli pregled nad povpraševanjem in ponudbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close