Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Dilema

Dilema

Niti ne vem kako naj oblikujem vprašanje. Sem ločena in z novim fantom se imava krasno. Smo pravzaprav že štirje, sin iz prejšnjega zakona in še “tamali sonček”, ki je star 21 mesecev. Načrtujeva poroko. Do tu je vse ok. On sicer ni specifičen kakšno poroko bi imel, vendar se mi dozdeva, da je nagnjen h klasiki. Jaz pa si pravzaprav ne želim “ohceti”, tudi ne načičkane obleke. Najraje bi se šla poročit samo s pričama (seveda v lepi obleki), potem pa jo mahnila na opotovanje. Kakšen scenarij naj mu ponudim? Če bo dober, vem da bo pristal. Zanima me, če se da kje pri nas poročit v stili Las Vegas? No, ne natančno tako…In obleka? Res mi ni do krinolin, pa tudi ne do hlačnega kostima. Se je katera poročila v kaki lepi obleki ne ravno beli? Kakšen nasvetek bi prišel prav….

na vsakem matičnem uradu se lahko poročiš brez velikega pompa….jaz bi si v tvojem primeru omislila kako lepo oblekico, si jo dala narediti..ne vem kak okus imaš…in s pričami smuk k notarju…po poroki pa mogoče se starši na eno malo boljše kosilo, potem pa direktno na avion ..in veliko zabave!…

lahko pa se poročita tudi v tujini…na plaži na baliju recimo…tako imaš pa potovanje in honey moon že združeno!

pa veliko zabave!

p, lara

HOJLA!

Včeraj sem brala o enem paru, ki se je lepo poročil na LJ gradu in to v sredo. Nič posebnega. Oba normalno oblečena, ona v rdeči obleki, čisto preprosti, on v srajci in hlačah. Po poroki sta imela malo zakusko na gradu, potem pa vsak po svoje.

Po moje se najde kje kakšna taka zadevica. Ali pa preprosto povabita ljudi na poroko, imejta potem zraven še neko malo zakusko! Če sta npr na Zemonu zadnja, sta lahko na njihovem vrtu kar nekaj časa. Prav tako v Bistri, če si med zadnjimi potem boste na vrtu kar nekaj časa. Tam lepo pripraviš zakusko, vse kar rabiš, povabiš kogar želiš, lahko malo več ljudi, potem pa proti večeru sedeta v avto in se odpeljeta na potovanje (ne vem kaj imata v mislih). Tako filmsko, vržeš iz avta šopek v gručo prijateljic in greš.

Obleka pa. Letos je moda kar pisana na kožo. Pojdi po trgovinah in si omisli kakšno fino oblekico, tako bolj pisano poletno, fant pa je tudi lahko bolj navadno oblečen, pa še gostom rečita, da naj bodo normalno oblečeni, vajina smrkavca, oblečita čisto vsakdanje, da se bosta po parku lovila.

Se da marsikaj. Res pa je, da moraš fanta na to pripraviti, ker konec koncev ti si imela eno veliko poroko in on si jo verjetno tudi želi. Tako pa dobiš vsakega nekaj. Dobiš klasično poroko, brez klasične bele obleke in pa hitro kidneš. Mogoče ga boš to lažje prepričala, kot da gresta v sredo na matični urad in se tam s pričami poročita.

LP
T

Malo že razmišlja da pa le mogoče….ampak bo pa moralo biti nekaj posebnega. Nekako je dal vedeti, da se boji, da bi mu njegova žlahta zamerila, ja, pa nevemkomuže je obljubil da “ko se bo ženil,bo pa povabil na ohcet”. Zdaj so njegovi možgančki nekje pri Las Vegas varianti, toda to je premočan zalogaj.
Hvala za odgovora, sicer pa bo kak originalen predlog še vedno dobrodošel. Poročanje pa sledi…
Aja – kje naj vidim na netu bolj preproste elegantne oblekice, ki bi bile primerne? Vse kar odprem, je v stilu Sneguljčice.

Oj!

Glede obleke – tudi meni so se vse ostale zdele načičkane razen v Mod Artu (www-mod-art.si). Tako imam jaz obleko brez obroča, brez mašen na riti in raznih čipk…je pa res, da je še vedno bela in še vedno poročna – to je tudi moja želja.

Lp, Jasna

Lahko pa se poročita na Kekčevi domačiji v Trenti, kjer se bova poročilamidva z mojim bodočim . Poglej si post pod “zakomplicirana”, kjer sem že vse opisala.

Marjetica

Mal pretiravate. jaz že ene 5 let nisem videla nobene načičkane neveste. To je bilo v 90ih. Danes je vse bolj elegantno, minimalistično, trendy…kake čipke, volančki, nič bat, tega skoraj več ni najt v salonih. Mašne na riti?! Mislim da je to že dolga leta mimo in da take ponudbe več ni.

Kaj pa pravite na obleko črno-bele kombinacije? Na netu sem našla nekaj priemrkov, pa se mi je zdelo super. Bela barva je prevladovala, črna je dodala le piko na I. Jaz sovražim belo barvo, saj sem bolj svetle polti in blond, tako da mi sploh ne pristaja. Zato moja obleka definitivno ne bo bela.

Tudi jaz ne želim velikega pompa na poroki. Sama si predstavljam tako – matični urad, nato pa slavnostno kosilo (brez kakšne glasbe v živo), nato pa avion in ciao.

LP

Ko sem se jaz lani poročila, so bile skoraj vse neveste načičkane. Napihnjeni rokavci, volančki, mašne, krinoline,… so prevladovali. Zraven pa frizure s kodrčkom, ki pada na obraz.

Na http://www.pronuptia.com sem videla nekaj oblek za družice, in prav v takšnem stilu bi jaz imela poročno obleko. Dajte pogledat, potem pa mi povejte, če sem nora, ker mi je tak stil všeč tudi za nevesto. Seveda bi prilagodila barvo. Lahko je tudi bela, še bolje svetlo modra.

sej so take tut poročne…..če sem taprave gledala 🙂

Hvala, kar malo lažje diham..toda njemu so všeč one načičkane…se mi je že dozdevalo da bo tako. Zdaj pa zmeda v moji glavi.

a bo on nevesta? tukaj se mi zdi da je važen kaj tebi ustreza! in seveda tudi kaj se sklada s tvojo postavo! če bi jaz pri svojih 181 centimetrih in 84 kilogramih oblekla krinolino z mašncam in rožicam bi bla kot velika bela pošast!!!! :))

Ha, ha Lara, tudi jaz! Pri 183 in 73. Hvala bogu da srečam kje še kakšno podobno. Mi malo odleže!

ja ti maš saj kile idealne! jest sem pa ravno na dieti! in sem zdele dobre volje, k sem glih vstala in se šla zvaga in mam 83.4….tolk mal nism mela že od 1. letnika gimnazije pomoje :)) še 10 kilc pa bo 🙂

Ta je pa dobra – idealna! Če bi me videla….In da ti bo lažje…tudi jaz sem jih pred leti vrgla nekaj deset dol. Skozi držim (variiranje 2-3kg), zdajle pa me je malo zaneslo (za ene 3kg). Lara, ne pusti se kilam!

hujšam 🙂 mat mi prav da sem ko anoreksa :))) hehe! z najmanj 10 kil preveč :))

Ha, ha, da vidiš mojo mamo kako je vila roke, ko sem jih takrat dol tesala! Ali pa pri njegovih doma, kjer so vsi lepo “popolnjeni”, je cel greh, da sem v mejah normale. Vedno mi ponujajo in ponujajo za jest, ….noro. A se ne daj. Mami pa le reci, da boš šla še k zdravniku, če jo tako zelo skrbi.

ah ne sej moja mami je le hecna…k me ni navajena da hujšam, k sem celo življenje že debela….in kr ne more vrjet..drgač je sama ful suha 🙂

New Report

Close