Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DINERS

DINERS

A mogoče kdo ve kako poteka obračunsko obdobje pri dinersu. Rok plačila imam 18, rada bi kupila nekaj večjega vendar ne želim, da se mi obračuna že na te položnici, ampak šele drug mesec. Do kdaj moram počakati. Prosim odgovor, če kdo mogoče ve, hvala.

Poglej na on-line storitve, seznam izpiskov. Tam ti za vsak izpisek piše datum in zapadlost. Zapadlost imaš 18., datum izdaje izpiska pa je tudi datum obračuna.
Pri meni, ki imam zapadlost 8. v mesecu, je datum izpiska/obračuna 28.

Mislim, da ni čisto tako, ker po tvojem izračunu bi moral biti obračun v petek, glede na to, da je umes vikend mislim, da bo v ponedeljek, poleg tega pa avtorica tako ali tako ne more kupiti nekaj večjega, da se ji obračuna drug mesec, ker more tako ali tako prvo poravnati položnico, da se ji obnovi limit, temu prištej še par dni, da se denar poknjiži, ker pa je spet vikend umes, ti priporočam, da nakup opraviš 23.2.

Mislim, da ni čisto tako, ker po tvojem izračunu bi moral biti obračun v petek, glede na to, da je umes vikend mislim, da bo v ponedeljek, poleg tega pa avtorica tako ali tako ne more kupiti nekaj večjega, da se ji obračuna drug mesec, ker more tako ali tako prvo poravnati položnico, da se ji obnovi limit, temu prištej še par dni, da se denar poknjiži, ker pa je spet vikend umes, ti priporočam, da nakup opraviš 23.2.[/quote]

A dj ne bluzi no če nimaš pojma, po te tvoji logiki bi lahko uporabniki dinersa kartico uporabljali samo 14 dni, dj nehi no.
Ti kar pojdi v nabavo v petek, nič bati.

No, jaz bi počakala do ponedeljka ali torka, da bo res ziher.

Mislim, da ni čisto tako, ker po tvojem izračunu bi moral biti obračun v petek, glede na to, da je umes vikend mislim, da bo v ponedeljek, poleg tega pa avtorica tako ali tako ne more kupiti nekaj večjega, da se ji obračuna drug mesec, ker more tako ali tako prvo poravnati položnico, da se ji obnovi limit, temu prištej še par dni, da se denar poknjiži, ker pa je spet vikend umes, ti priporočam, da nakup opraviš 23.2.[/quote]

Pa kaj je s tabo narobe? Kje vidiš kak “moj izračun”?
Lepo sem ji povedala, naj si zase pogleda na on-line storitve. Datum, ki je tam kot datum izpiska, je tudi datum izračuna – preverjeno.
In napisala sem ji zase, za moj primer, ki pa ni enak njenemu saj imam jaz zapadlost 8. v mesecu.
In evo, poleg imam odprte njihove on-line storitve – seznam izpiskov 08/2013 – 01/2015:
Datum zapadlosti se spreminja (glede na to če pride 8. na nedeljo) in variira 8.,9. ali 10. Datum izpiska pa je VEDNO 28. – ne glede na to na kateri dan pride.

po mojih izkušnjah se zaključuje petega v meseca, trajnik pa je 18.

Po mojem bo kar držalo. Sem skoraj prepričana, da če boš kupila 9.2.2015, ne bo šlo v januarski obračun/bremenitev. Master card je bolj “prebrisan”.
Lp,
Maja

New Report

Close