Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek diners kartica

diners kartica

Zanima me mnenje tistih, ki jo imate.

Kako zadeva deluje.

plačaš mesečno za vodenje,,članarino plačuješ vsako leto.
in 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mesečnih obresti, koliko denarja si si recimo sposodil.

Za kaj jo recimo uporabljate…

HVALA

pozdravljeni,

sem eden izmed mnogih, zaenkrat, zadovoljnih uporabnikov DC kartice. 🙂
Drugače pa, to kar je Sonja omenila glede 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obresti mesečno ni čisto v celoti res. Gre za takoimenovano revolving financiranje opcijo, ki pa se lahko vklopi na željo člana in pomeni neke vrste obročno odplačevanje zapadle fakture, če se ne motim. Edini strošek, ki ga meni zaračunavajo je strošek vodenja računa in letno članarino. Jaz kartico uporabljam predvsem za nakup na obroke in pa vstop v DC salone po letališčih, ker pač malo več letim. Možen je tudi dvig gotovine pri nas in po svetu. S tem nisem imel nikoli težav, niti pri nas, niti v tujini, ker ponavadi pred odhodom oz. večjim nakupom pokličem na DC in mi prilagodijo limite, da ne prihaja do neugodnih situacij z zavračanjem ipd.
Jaz kartičo priporočam vsakomur, ker je njena uporabnost izredno široka..
Nekje v tej zgodbi se boste sigurno našli. 🙂

lp

Mene moti, da mi zneska, ki sem ga plačala s kartico, ne potegnejo direktno z računa, ampak mi pošljejo domov položnico.

Kartico uporabljam za vse nakupe kjerkoli, nekaj sem vzela tudi že na obroke. Plačam na koncu meseca položnico, letno članarino pokrijem z zbranimi pikami, plačam le še za vodenje računa.

Odkar imam Diners eurocarda sploh več ne uporabljam!!! Nekaj prednosti:
– ko so mi ukradli denarnico z vsemi karticami so le pri dinersu bili tako prijazni, da so mi takoj povedali ali je že kaj porabljeno ali ne, blokirali kartico brezplačno in čez dva dni sem dobila novo kartico,brez kkaršnekoli izjave in dodatnih poti ter stroškov
– porabo si lahko preko gesla ogledam tudi na njihovih spletnih straneh
-kupujem lahko vsepovsod – tudi na obroke.

To je zame kartica n1 pa naj se sliši še taka reklama!!

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

kaj pomeni to,,,da zbiraš pike…kako to poteka.

HVALA

Tudi jaz sem uporabnica Diners kartice.

Morda se ena prednost, predvsem za tiste, ki veliko potujete; s Dinersovo kartico placujes tudi cestnino, ker jo lahko povezes z ABC kartico. Ni ti potrebno delat dobroimetja, ampak ti porabljeno cestnino enostavno pristejejo na racun.

Dve stvari, ki me motita:
* ne morem uredit trajnika, ampak moram placevat poloznico
* za vsako placevanje na bencinskih crpalkah si zaracunajo se provizijo, ki je enaka neglede na porabljeni znesek, v casih tolarjev je bila 100 SIT.

Se opozorilo: kupovanje na obroke ni (vec) brezplacno, ker ti za vsak obrok dodajo vsoto (vcasih 200 SIT), tako se ti nakup na vec obrokov pri manjhnih zneskih ne splaca.

Jo pa koncno jemljejo tudi v Sparu in DM, skoraj ni trgovine, ki je ne bi imela, uporabis pa jo lahko tudi povsod po svetu, tudi na obmocju stare Juge, kjer je placevanje s karticami se manj pogosto

New Report

Close