Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis diplomska-medkulturno komuniciranje

diplomska-medkulturno komuniciranje

Ker pišem diplomsko nalogo na temo medkulturno komuniciranje, iščem vse mogoče gradivo na temo kulturnih razlik med določenimi narodi npr. običaji, navade, vera, jezik, obleka, alkohol….se pravi vse, na kar moramo biti pozorni, ko gremo v neko drugo državo, ker če za te navade in običaje ne vemo, je lahko zelo narobe. Zanimivo je, da je pri nas po knjižnicah sicer veliko raznih bontonov, knjig na to temo pa še nisem zasledila. Če ima kdo idejo, kje se da dobiti gradivo vezano na to temo, se priporočam. Še to, zanima me: Anglija, Nemčija, Rusija, Iran.
Hvala

Svetujem ti, da si vzameš čas, greš v knjižnico in po OPAC-u (na vzajemni bazi) poiščeš po geslih knjige in članke. Nato išči naprej. Ali dobiš gradivo v svoji knjižnici, drugače pa si “privošči” medknjižnično izposojo. Pri diplomi se splača dati nekaj denarja (za medknjižnično izposojo), ne pa da dirjaš po celi Sloveniji za gradivom.
Seveda pa podatke poišči tudi na internetu.
Pa bo krasna diplomska!

Obstaja nek poslovni bonton za različne dežele. Žal sem točen naslov in avtorja pozabil. Ne vem, če sem kaj pomagal.
Aha, poglej še zbirko “Culture shock”.

Živjo

Pisala sem diplomsko nalogo o pogajanjih med kulturami. Trenutno je v pregledu, imam pa veliko literature na to temo, če želiš. Javi na mail!

Pozdravljena,
tudi jaz se pripravljam na pisanej diplomske naloge na to temo, pa bi te prosila, če mi lahko podreduješ naslove gradiv, če ti ni odveč.
Hvala in lep pozdrav

ŽIVJO!

Rabim pomoč in sicer pri diplomski nalogi. Ali mi lahko kdo posreduje kakršno koli gradivo na temo medkulturno komuniciranje (skupine, naroda, ipd.)

Hvala.

New Report

Close