Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Diplomska naloga

Diplomska naloga

Ima mogoče kdo podobno izkušnjo, da mu mentorica diplomske naloge ne odgovarja na elektronska sporočila, in kaj je mogoče storiti v takem primeru? Tematika je bila izbrana že predhodno, z njo se je ona tudi strinjala. Tudi odnos do nje je bil z moje strani vedno korekten.

Ja, pred kratkim…

Pokliči v referat šole, druge skorajda ni 😊

Se strinjam z Anio.. Zateži jim v referatu 😉

nova
Uredništvo priporoča

Sem že razmišljal o tem, ne bi se ji pa rad kaj zameril, saj bo o tem obveščena z referata.

Hmm.. Odvisno seveda od njenega karakterja.

Ampak glede na to da je tvoja mentorica, mora svojo nalogo opravit, lahko pa da je npr. zbolela ali pa je zadaj kakšen tretji razlog… 🤔

Zato mislim da bi blo vseeno pametno povprašat 😉

 

Na fakulteti je tudi ni? Vsak profesor ima “govorilne ure”, saj pa veš kako to gre, če si že nekaj let na faksu. Pojdi k njej v živo in ji povej, da te skrbi, ker ne dobiš odziva, da jo potrebuješ  kot mentorico, tako kot je. Načeloma se morš na te govorilne najavit, če je še tako ne boš dobil, jo čakaj pred kabinetom. Pri takih je treba bit trdovraten, potem se začnejo ukvarjat s tabo samo zato, da bi imeli mir. Če pa je niti na fakulteti ni oziroma se ne bo nič izboljšalo, ja normalno, da morš v referat in povprašat oziroma pojamrat. “Ne bi se ji rad zameril”, ja potem pa pusti pa bodi brez diplome še par let, da ne boš slučajno užalil gospe, ki se ji jebe za tebe in tvoje delo.

Thank you so much for sharing your expertise and information; it has been really beneficial to me in both my professional and personal lives. moto x3m

if you still don’t get it, wait for her in front of the cabinet. With such, you have to be stubborn, then they start dealing with you just to have peace.same thesis i have read from the https://studyvent.com/ platform.

Profesorica je malce površna oseba in nekako pričakuje, da se boš ti bolj naprezal, kot ona. Seveda ni to opravičljivo, vendar misli na to, kaj je tvoj cilj. Tvoj cilj je ohraniti z njo dober odnos, da ti ne bi zakomplicirala življenja po nepotrebnem.

Pusti zdaj svoj študentski ego in se o tem zaenkrat ne pogovarjajo z drugimi – ne širi bad energy. Naredi tako, kot ti je zgoraj predlagano – prijateljsko jo počakaj pred kabinetom in reči, da si dojel, da je najbolje, če jo nagovoris osebno. Ne delaj iz tega drame, ker te bo le doletela drama. Pokaži zdrav ego in ji tolerirajo površnost, sicer se zna vse obrniti proti tebi, kar pa res ni potrebno. V nekem smislu ti je nadrejena – vadi obnašanje z nadrejenimi, bodi prijateljski, vendar ne izgubi živcev. Če pa je ni nikjer, kar dvomim, pa se šele takrat obrni na referat.

Profesorji so lahko muhasti, saj so tudi oni le ljudje. Je pa res, da te lahko kakšen profesor res znervira do amena. Ampak gokudiraj se na cilj in ne pusti ego tripu, da ti zakomplicira lajf.

No, potem kateri regulativni dokumenti urejajo pravice in obveznosti mentorja diplomskega projekta.

_____________________

Sample Page

The style absolutely superb. These types of tiny facts usually are fashioned using lots of story practical knowledge. I’d prefer everthing appreciably fnf

 

Pokaži zdrav ego in ji tolerirajo površnost, sicer se zna vse obrniti proti tebi, kar pa res ni potrebno.

Contact: Backrooms Game

 

Your point of view is as clear as a blind spot on an awning. It’s a lot to take in. I want to see what you write next five nights at freddy’s[/url]

 

 

I’m so lucky to have found this site, which gave me easy access to good information fnaf

 

 

 

 

Wow, this is a really impressive post. I find that the material that you have supplied for me is both quite helpful and very wonderful. Continue to disseminate useful knowledge.Your blog is one of my bookmarks because I was able to get some very useful information on it. fnaf game

Freddy Fazbear’s Pizza is the setting for the survival horror game  Fnaf (Five Nights At Freddy’s).

Verjetno bo mama uskočiĺa.

Gpppd

KAKO DOLGO ti pa ne odpisuje ?

to je pomemben podatek da lahko odgovorim 😀

1. če je že res dolgo, ali pa se ti mudi potem ukrepaj.

2. preveri če imaš sploh pravi gmail, in piši še na kakšnega drugega

3. če imaš možnost pojdi k njej ko ima govorilne ure

4. če tudi to ne pomaga potem enostavno pokličeš referat in lepo razložiš

5. če ne pomaga menjaš mentorja

ne sekiraj se, ne kompliciraj, brez nje boš tudi naredil diplomo. bo pač katera druga.

It can be frustrating when a thesis mentor does not respond to emails. In such cases, it’s important to follow up politely and consider scheduling a face-to-face meeting to discuss any Immaculate Grid issues.

Yes, other fnaf students have had similar experiences. In this case, it is important to first make sure that the advisor received your message. Please check that they were sent correctly or maybe your mail server returned them. If you are sure that the messages have arrived, you can try sending them again. If you still don’t get an answer, it’s best to talk to her directly. Make an appointment and explain your situation to her. You can also send her a text asking her to meet up. In the message, you can explain to her that you have emailed her multiple times but have not received a response. You must be always correct and polite.

Si preveč zaseden/-a s svojo službo/otroci/hobiji in se enostavno ne spraviš k pisanju diplomske naloge?

.

Dovolj odlašanja!

.

Z našo pomočjo, lahko diplomsko nalogo napišeš že v 10 dneh!

.

Toda kako?

.

Naša ekipa študentov bo zate naredila vse –> Od Ideje Do Pisanja. .

**Vsi morebitni popravki so brezplačni!**

 

Pošlji nam povpraševanje na: [email protected] ali obišči: http://www.diplomant.si

google[/url]

Obsega naj največ 3 strani. 

dinosaur game

New Report

Close