Dipo izkušnje
Zelo dobre. Sem kupila omaro, plačala sem dolgo 2.60, pripeljali so mi 1,80, so napačno naložili, se zgodi, mojo pa so peljali k drugi stranki, ki pa napake ni priznala, ko so jo poklicali. Ker druge razstavljene niso imeli na zalogi, so mi v 1 uri nakazali denar na moj račun, plus strošek za prevoz. Šoferja sta se vrnila in omaro odpeljala. V njihovem lokalu so mi častili kavo in še kosilo imam v dobrem.
Čisto drugačen odnos kot v Lesnini, ko so mi polovico stvari pripeljali narobe in sem sem se potem morala še prepirat, da so mi zamenjali in sem dobila tisto kar sem plačala.
Prevoz v Dipotu pa je 20 eur do vrat, ali pa si lahko sposodiš kombi, cena tega pa ne vem.
Tam lahko marsikaj zelo dobro in ugodno kupiš. Mi smo kupili dobro, kvalitetno kuhinjo srednjega cenovnega razreda, ki so jo zaradi ukinitve programa znižali za -70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Zelo lepa kuhinja.
Po dostavi smo videli, da manjka en del pri kuhalni plošči. Takoj naslednji dan so nam jo dostavili. Tako da sem zadovoljna in raje izberem Dipo, kot pa Ikeo. Pa še bližje mi je.
Mi smo spomladi kupili ploščice za celo bajto, so nam dali fajn popust in dodtava skoraj 100 km za 37 eurov.Do vrat!
Za rojstni dan sem dobila čestitko in 15 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na izdelek, ki ga lahko koristim v 1 mesecu!
Dipo, še pridemo, smo zelo zadovoljni!
Lani sem v Dipo kupila kuhinjo nobilia. Moram rečti da so se zelo potrudili, z načrtovanjem in montažo. Glede na naše krive stene, dimnik, tudi postrani, lajšte in še mansarda, je kuhinja v L odlično montirana. Tudi cena primerna. Za 6-7 tekočih metrov z aparati 6500€. Sem zelo zadovoljna. Pohvale načrtovalcu in monterju.
Tako kot povsod, dobiš v Dipu tako krš kot kvaliteto. Odvisno od tega, koliko se stegneš. Sem pa dobil pri njih res kvalitetno sedežno, eksponat, za jurja pred enim letom. Znižan iz 3500 €. Še vedno kot nov, pa se ves čas vsi valjamo po njem. Kuhinjo, res lepo smo naročili tudi pri njih, mehko zapiranje, kvalitetna, pred 7 leti. Še vedno kot nova. Takrat je bila nekje na pol cene istega razreda v Harvey normanu.
Tudi zadovoljna z Dipom. Se ti posvetijo tudi če nič ne kupiš, si vzamejo čas, svetujejo, prijazni. V Lesnini te še povohajo ne. Imajo enega prodajalca na oddelku in ta je ves čas zaseden ali pa ga ni. ko sem vprašala v Lesnini, ali lahko nekaj vprašam (trgovina praktično prazna), so mi rekli da se moram najavit in rezervirat termin. Za kaj? Samo vprašat sem hotela nekaj glede ene sedežne. Mah…