Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Direkt, o Med. Over.Net

Direkt, o Med. Over.Net

Preberite si, kaj piše danes v Direktu o MON-u,

upam, da bo link aktiven

EKSKLUZIVNI ČLANKI SO VAM NA VOLJO V TISKANI IZDAJI.

LP

Uf, pa na prvi strani je Primož!!!!!!! Primož je zvezda (zvezdica:))))!!!!!!

Čestitke!

Čeprav bolje bi bilo, če bi pisalo – med.over.net je dobil odobrena državna sredstva v višini YX (milijončkov:))))), pa zraven pripopana slikca Primoža.

Potem ti pridem pa osebno čestitat:))).

V tem članku, bolj komet kot zvezda, ker če bi bili zvezda, bi pisalo v katerem drugem časopisu, ampak očitno je to edini način, da te kaj slišijo.

Saj veste, zvezda je na miru in samo sveti.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož,

ja, zvezda je na miru in sveti:-))))))))))

LP PRABABI

Forume na MONu prebiram že skoraj od vsega začetka. Najprej sem sledila pogovorom, razmišljanjem na forumu Mladi o spolnosti … Marsikdaj so mi odprli oči, dali temo za pogovor s hčerko. Zelo v redu punca je, samo skozi razne debate na forumu sem dobila bolj širok, raznovrsten pogled v dušo mladega človeka. Danes temu forumu sicer ne sledim več, ker nimam več potrebe, pa tudi stara garda, kakor zgleda, je šla v pokoj.

In zakaj sem se pred mesecem v trenutku odločila, da se včlanim in plačam tisti minimalnih 6.000? Saj sem že večkrat prej razmišljala, da se vpišem, pa vedno mi je bilo nekaj na poti. Ne bom preko službenega interneta, bom doma, ker pa sem večino prebirala v službi, pa doma računalnika nisem odprla. Sodelavka je zbolela. Ko pa pride v službo, pa pravi, da je imela rota virus, upam, da sem prav napisala. Meni pa ušesa pokonci. Doma pa imamo dvoletnega otroka in dojenčka. Kaj pa če ju okužim, kaj če prenesem na njegovo mamico. In kaj mi je kot prvo prišlo na misel? MON! Tam moram vprašati, tam bom dobila takoj odgovor. In mi je v možganih zacingljalo. Pa tistih ušivih 6.000 nisem sposobna plačati, pa kljub temu hočem takoj dobiti informacijo. Zame zelo pomembno. Kaj naj bi klicala v ambulanto? Ni mi bilo več pomembno, ali se iz službe včlanim ali pa od doma.

Evo, to je en moj primer. Imam jih še nekaj, vendar pa izstopa eden, zelo, zelo boleč, tudi iz medicinskega vidika, kjer so mi tako izčrpno odgovarjali, da jim bom večno hvaležna. Zdravniki v bolnici in v ambulanti mi niso tako razložili. Saj se jim na koncu zahvališ, ampak čutim, da jim dolgujem bistveno več. In tebi tudi Primož, ki si postavil ta portal.

lp

New Report

Close