Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DIRS d. o.o.–ponudba –še kdo dobil?

DIRS d. o.o.–ponudba –še kdo dobil?

Edina pametna, ki je spoznala prevaro

Bodi flegma idi po darilo in na kosilo, pa dober tek.

Odgovor na objavo uporabnika
z3ro, 04.05.2016 ob 18:45

biomagnetno terapijo ali nekaj takega..prepričljiva zgodba, klasično pranje možganov. Seveda je tu še cena – skoraj 1000€ 🙂

To samo nategujejo ljudi, tudi nam skoz pošiljajo vabila za večerjo, pa darilo in zdaj dobiš še celo telefon.

Se motite. Jo imam in deluje neverjetno. Imam hernijo in isias. Zelo pomaga

Blogarka, 20.04.2016 ob 11:44

Vem, da gre za trženje bog ve kakšnih izdelkov. Dobila danes po pošti kao ste izžrebani -dobite praktično nagrado in wellness artikel + kosilo za 4 osebe.

Kakšne izdelke bi to podjetje rado prodalo –ve kdo? Itak se ne nameravam udeležiti tega posiljevanja, samo firbec me matra.

Kupi si nalepko, ki prepoveduje dajanje kakršnih koli reklam, propagandnih materialov v nabiralnik.

Anonimno 8174, 09.12.2022 ob 14:03

že nategnjen ,moja tašča je pred nekaj leti kupila podoben izdelek.Prodajalec je bila neka druga doo.Končalo se je na sodišču.prodajalec-nategovalec je moral vse plačati.Način pristopa je bil popolnoma enak.Če bi na tisti blazini ležali kot so oglaševali tudi umret ne bi mogel-pomagala je za osteoporozo,visok tlak…..

Saj ni zapisano tvoje ime 😂🤣 dobijo vsi

Ste ga dobili? Poslal ga je Dirs iz Ljubljane.

Koliko vas je, ki so klonili in naročili blazino?

Koliko ste plačali?

kupi si nalepko, 05.01.2023 ob 17:03

Kupi si nalepko, ki prepoveduje dajanje kakršnih koli reklam, propagandnih materialov v nabiralnik.

To vabilo ni kot reklama, ampak je v zaprti kuverti

A pa si tudi kupila kaj, nekateri ste lačni  in greste da zastonj jeste men se že ne bi dal poslušat nakladanja 4 ure pa  pojesti eno poceni kosilo naivnezi ti si sigurno upokojenka ki si ne moreš sama privoščiti kosila v dobri restavraciji

Naredil sem krajšo raziskavo. Gre za slamnato podjetje za trgovanje z osebnimi podatki.

New Report

Close