Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dirty

Dirty

Ste kdaj seksali v službi ali avtu

V službi sem ga večkrat potegnila bivšjemu sodelavcu, v avtu nisem nikoli, sem pa na haubi od avta in na deki zraven avta.

Najsss kje mu ga si na wcju? 

Odgovor na objavo uporabnika
packa tina, 16.12.2024 ob 10:22

V službi sem ga večkrat potegnila bivšjemu sodelavcu, v avtu nisem nikoli, sem pa na haubi od avta in na deki zraven avta.

Dirty…..v skladišču, tam je delal, jaz pa sem občasno prišla iskat nekakšne dokumente…

packa tina, 16.12.2024 ob 10:38

Dirty…..v skladišču, tam je delal, jaz pa sem občasno prišla iskat nekakšne dokumente…

Ahaa v skladišču si mu ga 🙂 jaz mam tudi podobno izkušnjo z eno znanko

Packa si za privat pogovor rečeva se kako na to temo?

Lahko kar tukaj, naj vidijo tudi drugi kakšna packa sem….hihihihihi

packa tina, 16.12.2024 ob 10:48

Lahko kar tukaj, naj vidijo tudi drugi kakšna packa sem….hihihihihi

Ce hoces piši na [email protected]

Mam tudi par porednih 😛

Packa pol si mu ga kar v skladišču? Vaju noben ni videl? 😛

Ne, ker je bilo po tretji uri, ko so že vsi odšli, edino on je včasih ostajal, ker je pripravljam robo za naslednji dan….

Najbolj perverzno je bilo pa enkrat, ko sem mu ga pofafala, pogoltnila spermo, ga oblizala, čez nekaj minut pa sem čestitala sodelavki za rojstni dan in sva se trikrat poljubile usta na usta…..hihihihihihi

packa tina, 16.12.2024 ob 11:07

Ne, ker je bilo po tretji uri, ko so že vsi odšli, edino on je včasih ostajal, ker je pripravljam robo za naslednji dan….

Najbolj perverzno je bilo pa enkrat, ko sem mu ga pofafala, pogoltnila spermo, ga oblizala, čez nekaj minut pa sem čestitala sodelavki za rojstni dan in sva se trikrat poljubile usta na usta…..hihihihihihi

Haha je še sodelavka mela neki od njegove sperme 😂😂

Packa a pol rada pogoltneš spermo 😛

Je bila kar huda bejba…..z veseljem bi se z njo zalizala s polnimi usti sperme……uhhhh

packa tina, 16.12.2024 ob 11:16

Je bila kar huda bejba…..z veseljem bi se z njo zalizala s polnimi usti sperme……uhhhh

Verjamem jaz bi zdaj tudi filal ti usta če bi bila tu 😂 isto olkot ti je Un v skladišču 😂😂

Bi ti pasalo zdaj? 😀

mmmm, seveda bi….všeč mi je, če imaš polna jajčka, da mi lepo zalije in spolzi po grlu….

packa tina, 16.12.2024 ob 11:35

mmmm, seveda bi….všeč mi je, če imaš polna jajčka, da mi lepo zalije in spolzi po grlu….

Zdaj se bolj ko si to napisala prav boleče so postale tako so polne bi rabil zdaj tvojo roko najprej pol pa se ustaa🙈

Ufff…večkrat v avtu, na plaži za Savo, na WCju in sobi za previjanje otrok v Mercator ceter Šiška, savne,….

Pridi pridi heh

Packa tina zdaj si pa pobegnila 😂

Dirty….evo me nazaj…. 🙂

packa tina, 16.12.2024 ob 12:51

Dirty….evo me nazaj…. 🙂

Superca si že kje blizu da me osvobodiš krize? Hehe

Z veseljem bi ti ga potegnila, če bi bila zdaj skupaj…. 🙂

packa tina, 16.12.2024 ob 13:04

Z veseljem bi ti ga potegnila, če bi bila zdaj skupaj…. 🙂

Ojaa bi ti vrnil jaz… Mogoče se kaj dogovoriva? 🙂