Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu dirty talking

dirty talking

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/erotika/20071030_3108532.php

No, je težje grdo govorit v dolgoletni vezi, ko se dva dobro poznata in vesta, da ni žena kur*a, če reče po*ukaj me…..al je to lažje na začetku, ko se ne poznaš, po 14 dneh, naprimer?

In ali je to domena mladih(do35) ali se razgovori tudi katera “zrela”, resna gospa:)?

Uporabljate tudi doma? Al samo po telefonu:)))))))?

daj pofukaj me..nategni me, da se mi bo zmešalo……hočem, da mi porineš prst v rit…… besede …”Pofukaj me, fukaj me, zabij mi ga do konca …. Ti prasec!”…so v sobi polnile tišino…

Inravno ko je prčel prodirati vate,,,je potrkalo…….

Si zaklenjena?

jutra stara)))

leta letijo - iščem stevardeso

prasec:)))))

od: prasička:)))))

Z 35-leti, ZAČNE iz “punčke” postajati:

ženska z polno vsebino.

to mi deli..to hočem….toooooo……

hočem, da začneš ječati pod mojim telesom….da govoriš…ne prosim, ne tukaj……toda tvoje telo..prasička….toda tvoje telo govori drugače – tvoje rokice grabijo mojo rit….in starst nabijam te…… nabijam, nabijam…dokler ne rečeš…..ja…., še, še…pofukaj me, daj me…prasec stari………

nekdo pa še vedno trka na vrata…..)))

te naj zagrabim za boke…. te naj narahlo privzdignem… in s svojim kurcem zarinem med tvoje lepe dolge noge….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

odpelji me……napolni me s svojim krcem….upssssssss

mater mirelči…čist sem noter padel…)))

kaj zdaj..grem k spovedi ali klečet med tvoje nogice?!

name se ne izgovarjaj:)

in meni se ne opravičuj, ker tvoje pisanje men zveni nekako domače:))))))-to ste pa moški pr 50:)

…midva sva dirty talking začela po ene 8-ih mescih…in seveda stopnjujeva vsak dan bolj…. :-)))

vsak dan pa ne paše:))) -vsaj men ne.

Paše kak tak dan, kot je današnji…začet z nežnim ljubkovanjem, božanjem in gledanjem v očke, brez besed..no, mogoče ….muci moja,….

Eh, men so pa vsi ti priročniki mimo, dej…
Ma, če ne bom/bova znala prilagodit ritem in tok na najin utrip mi tudi navodila ne bodo pomagala.
Mi je vse tako na suho…tole, no.

a priročnik o grdem govorjenju med sexom se tudi kupi?? al na dvdju:))))))

nisem vedela, da se tega nekateri učijo;)

Js sem tudi bl za to, kar nam je narava dala:)

mirella, a nam ni dala narava tudi jezika in možgančkov, torej, a misliš da une in uni ki svinjajo zraven, so začel zato, ker so bral da je to in, al ker jim je to takrat padel na glavo. Butneš in ostaneš živ.Pol pa čez tolk cajta slišiš, da jih to še bolj kuri, včasih, ne pretiravat, ok,se strinjaš al ne?

A ti to fleš kličeš razotovu ženu, ha,ha,ha

Razo, ne se jezit, zajebancija mora bit. Ne ljuti se čoveče, bre, zajebancija.Izvini, nije bilo namjerno.Stvarno se izvinjavamo, mnogo se izvinjavamo i duboko se izvinjavamo.

majke ti, ču da ti ga nabijem, bezobraznice jedno)))

pa reko ja, izvinjavamo se, pa što onda uze u ruke telefon bre, pa zvao bi mene, ne nju,evo ti ga nahaha

lažje je to rečt na začetku. še lažje je , ko veš da tega človeka ne boš več srečal.

skoraj nemogoče pa po 20-ih letih zakona rečt partnerju, sploh če prej niti namignil nisi nič v tej smeri.

a pahorka je bosanka?

ne srbkinja, bosanc sem jaz, a ne ločiš dialektov?

Ti a veš kva, da si nauš kej naredu. Sej če bi bla Srbkinja, ne bi bil problem, so res fejst babe. Ampak sem čistokrvna mešanca kočevarja pa dolenjke. Tolk o mojem poreklu.Da si ne bo kera kej nardila.A če bi bla pa bosanka, bi bla pa slabš, al kaj. Lepo vas prosim. Imam fejst frendice bosanke (naturalizirane), ki bi vam še več povedale, sam tolk o bosancih, srbijancih in ostalih. A je to politični forum ,Sex pa politka = kurba.

se pravi da si ena polovica Arijke in ena polovica Strojanova?

Polovica arijke,yes, ker sem blond, strojane pa mrzim. A so vsi dolenci strojanci, al kva. Fleš ne me razpičkat, ker me je že una jersa dost.Pol si ti tud strojan, al kaj, al si čeferin, ki jih braniš? Ne bom več o tem majke mi, djelem djelem grem pet pa jokat, pa pirje zbirat od kur ki so tle

vsi smo mi strojani, pa kaj se jeziš, no, ti, ti velekapitalistka))

posle jebanja nema kajanja..ajde svuci se mala…..

)))))

apa ne mi rečt, da si že 20 let…onesrečena..)))

kdaj greva?

New Report

Close