dirty talking
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/erotika/20071030_3108532.php
No, je težje grdo govorit v dolgoletni vezi, ko se dva dobro poznata in vesta, da ni žena kur*a, če reče po*ukaj me…..al je to lažje na začetku, ko se ne poznaš, po 14 dneh, naprimer?
In ali je to domena mladih(do35) ali se razgovori tudi katera “zrela”, resna gospa:)?
Uporabljate tudi doma? Al samo po telefonu:)))))))?
to mi deli..to hočem….toooooo……
hočem, da začneš ječati pod mojim telesom….da govoriš…ne prosim, ne tukaj……toda tvoje telo..prasička….toda tvoje telo govori drugače – tvoje rokice grabijo mojo rit….in starst nabijam te…… nabijam, nabijam…dokler ne rečeš…..ja…., še, še…pofukaj me, daj me…prasec stari………
nekdo pa še vedno trka na vrata…..)))
te naj zagrabim za boke…. te naj narahlo privzdignem… in s svojim kurcem zarinem med tvoje lepe dolge noge….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
odpelji me……napolni me s svojim krcem….upssssssss
mater mirelči…čist sem noter padel…)))
kaj zdaj..grem k spovedi ali klečet med tvoje nogice?!
mirella, a nam ni dala narava tudi jezika in možgančkov, torej, a misliš da une in uni ki svinjajo zraven, so začel zato, ker so bral da je to in, al ker jim je to takrat padel na glavo. Butneš in ostaneš živ.Pol pa čez tolk cajta slišiš, da jih to še bolj kuri, včasih, ne pretiravat, ok,se strinjaš al ne?
Ti a veš kva, da si nauš kej naredu. Sej če bi bla Srbkinja, ne bi bil problem, so res fejst babe. Ampak sem čistokrvna mešanca kočevarja pa dolenjke. Tolk o mojem poreklu.Da si ne bo kera kej nardila.A če bi bla pa bosanka, bi bla pa slabš, al kaj. Lepo vas prosim. Imam fejst frendice bosanke (naturalizirane), ki bi vam še več povedale, sam tolk o bosancih, srbijancih in ostalih. A je to politični forum ,Sex pa politka = kurba.