Dišava za moškega
Zanima me, pri poplavi vseh možnih dišav, Muller-na primer, katere znamke parfumov in dišav za moške kupite fantom, oz. jih oni uporabljajo.
Zanimajo me, ker bi rada podarila nekaj dišečega možu, pa do zdaj ni uporabljal kakih posebnih in dragih znamk.
Nasveti, mnenja….izvolite:
Lp. m
Fahrenheit, če je bolj poslovni tip človeka (ker je razmeroma klasika)
Joop (plava ali vijolčna flaška), če je bolj športno mladostni stil.
Opium moški (prav poseben za moške, da ne boš slučajno ženskega kupila), v okrogli prozorni steklenički, izredno rumena vsebina – romantično zapeljiv tip človeka
Jaz mu bom v limoniju kupila od Givenshy Ultramarine, taka modra škatlica…mmmmm, kako diši, pred kratkim je imel testrček, ki si ga je vzel, ko sva za prijatelja , ki je praznoval rojstni dan kupovala parfum…
BOSS….tisti v krogli….men tako diši, da bi ga pojedla, ko se nadišavi s tem….
Meni pa od Armanija white….
armani
Nadaljujte punce, ker naslednji teden grem s seznamčkom…vohat po parfumerijah…pa da nebi kar vse povprek…lahko še dol padem.
Armani (antracit, siv, crn ali bel). 🙂
Ana
armani (črne barve) + stik vedno enak !!! Zelo pomembno !
Calvin Klein-Contradiction
Boss – aqua in allure, Chanell egoist platinum, Carolina Herrera 323 men, Very Valentino,
CUBA – PARIS božansko!
Sem ga vonjala na sodelavcu in se nisem mogla zadržat, da ga ne bi vprašala kaj uporablja. Logična posledica je bila, da sem ga kupila mojemu, ki mu je tudo zeloooo všeč. Zdaj ne pomišlja več na tisto kar je uporabljal prej.
:))) Cuba in Playboy pri meni spadata med tisto bolj poceni varianto, ampak se pri obeh najde kaj tak hudo dišečega, da brezzveze. En moj kolega uporablja oba tako za vsak dan…mmm, diši!
Armani
Cuba – sem nabavla mojem in mmm, diši.
Drugače pa uporablja vso kolekcijo Schumacher .
Hojla!
Ko že debatirate, ne morem se spomniti parfuma za moške, od koga je in ime. Gre pa za rdečo, matirano flaško (take ovalne oblike), vonj ima pa izredno po cimetu. Vem da obstaja tudi ženska različica tega parfuma, toda meni je moški blazno boljši. Kar močan vonj, izrazit.
Upam, da bo katera prepoznala, kaj iščem!
Hvala in lp, Petra
Forum je zaprt za komentiranje.