Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dišava za v omaro

dišava za v omaro

Enkrat se mi zdi, da ste že govorile o tem, vendar sem pozabila.

Torej, kaj daste v omaro, da diši? V omari imam namreč skoz tak čuden vonj, čeprav dajem noter samo sveže cune.

Hvala!

Priporočam ti, da daš v omaro – milo. Jaz to redno počnem, hkrati menda odganja tudi molje(vsaj jaz jih nimam), ko pa se milo razdiši, ga uporabiš za umivanje ali pa zdrobiš in dodaš pralnemu prašku, da mu povečaš moč pranja. Poskusi, mislim, da ti bo všeč.LP

Jaz uporabljam obesanko proti moljem Raid Tarme.
Naravna sredstva proti moljem:
-Olupki južnega sadja in nageljnove žbice. Posušene olupke pomaranč, limon ali drugih agrumov potresite med oblačila in čevlje v omarah ter predalih. V žepe plaščev in plastične vreče za volnene puloverje dajte cele nageljnove žbice, nato pa jih shranite.
-Vrečka s sivko. Vrečke s sivko naredite tako, da izrežete kvadratno krpo iz muslina, nanjo položite malo posušenih sivkinih cvetov in jo na vrhu zavežete. Vrečke položite v predale in omare. Sivka odganja molje ter odišavi oblačila in posteljno perilo.

V DM, kupi “Marsalsko” milo, tako lepo sveze disi in tako bo kmalu zadisalo tudi v omari.Drugo leto pa na morju naberi lavando-sivko, posusi, naredi male vrecke in vstavi v omaro, tudi to je lep natur nevsiljiv vonj.Idej veliko, odvisno kaj ti diši.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close