Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dišave v omarah

dišave v omarah

Pozdravljene. Potrebujem še en nasvet.

Kljub uporabi mehčalca in občasnem zračenju omar se mi zdi, da v njih ne diši tako kot bi moralo. Kaj imate v omarah, da v njih vedno lep diši?

tiste male vrečke z dišavami, lavando.

Tisto “kemijo” ki pobira vlago v omarah, ker je pri nas zaradi novih oken vse zadihtano, vlaga se ne suši dovolj hitro. Potem pa še čisto navadne žajfe za roke. Včasih sem imela tudi leseno sadje, odišavljeno z eterični olji, pa ni dolgo držalo vonja.

Tudi ob morju nabrana sivka lepo disi, pa se cenejsa je. Lp

Raid, dišalci za omare!

Zaenkrat nič, ker v omarah lepo diši po opranem perilu – še ni potrebe po dišavah. Moja mami pa ima med cunjami tista fino dišeča mala mila, ki so bolj za okras kot za uporabo in omamno diši :))))))))))))))))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Jaz imam pa eno dilemo: v omaro bi dala kakšno dišavo, vendar se potem oblačila navzamejo vonja in ko bi nekaj oblekla in uporabila svoj parfum, bi vse skupaj smrdelo. Vsaj tako se mi zdi. A vam se ne tepejo dišave iz omare in parfum?

---------------------------------------------- Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!

Kje kupite mala dišeča mila?

Pipa,
veliko izbiro imajo v trgovini Vonj narave (mislim,da se tako reče).
Vem pa za samo eno, in sicer v Merkurju na Rudniku v Ljubljani, nasproti L’eclerca. Bila je tudi v Mercator centru Šiška, pa mislim da je ni več (ne vem sigurno).
Tam imajo veliko izbiro vonjev, oblike, barve, kar v pledenih koških in nabereš.
LP

Hvala! Grem popoldne ponje!

Jaz tudi po službi, ker ste mi dale idejo, do sedaj sem namreč uporabljala LIFE dišeče vrečge, pa mislim, da ni nobenega učinka.

Če vidiš eno, ki bo kupovala mila, me pocukaj-ha ha

LP

New Report

Close