Dišeče sveče – katere kupujete?
Tudi velika ljubiteljica sveč in po mnogih brezveznih nakupih, kjer je, kot praviš, sveča v trgovini dišala, doma pa potem sploh ne lahko rečem, da so edine, ki res dišijo, sveče Yankee candle. Sicer niso poceni, vendar vredne svojega denarja. Pri nas jih prodaja Vonj narave (tudi preko spleta), če pa greš na njihovo spletno stran lahko spletno uživaš neštete vonje, v katerih jih delajo. No, pa saj jih tudi pri nas kar nekaj dobiš. Priporočam!
Jaz svoje kar sama izdelujem Če jih mogoče še niste preizkusile, jih najdete na One with Nature Candles? Pozdravček, Tea
———————————————-
One with Nature Candles – Slovenske, ročno delane dišeče sveče
meni so full dobre dišeče sveče Yankee Candle. do konca meseca imajo na njihovi spletni strani www.yankeecandle.si tudi 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} akcijo na naročilo. pri naročilu samo vpišeš promo kodo “AKCIJA”.
sem pa zadnjič poskusila neke dišeče sveče, ki sem jih našla v šparu … bleh. brezveze. ne samo da niso dišale, prav smrdele so mi. yankee so mi za zdaj OK, ker imajo res dober vonj. one with nature pa še nisem poskusila, bo treba probati tudi to