Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dišeče sveče – katere kupujete?

Dišeče sveče – katere kupujete?

Rada imam dišeče sveče. Zanima me, katere kupujete, da, ko gorijo res oddajajo vonj? V trgovini, ko povonjam imajo nekatere res intenziven vonj, vendar potem, ko prižgem ni tako. Kupujem osvežilne vonje, trenutno imam pomarančo.

Hvala za mnenja.

Jaz imam raje eterično olje, z dišečimi svečkami je pa res tako, da v trgovini dišijo, ko jo pa doma prižgem, pa ni tistega obljubljenega vonja. Edina, ki je res oddajala vonj je bila pa od airwicka, tista ki spreminja barvo – sem jo slučajno dobila za darilo.

Tudi velika ljubiteljica sveč in po mnogih brezveznih nakupih, kjer je, kot praviš, sveča v trgovini dišala, doma pa potem sploh ne lahko rečem, da so edine, ki res dišijo, sveče Yankee candle. Sicer niso poceni, vendar vredne svojega denarja. Pri nas jih prodaja Vonj narave (tudi preko spleta), če pa greš na njihovo spletno stran lahko spletno uživaš neštete vonje, v katerih jih delajo. No, pa saj jih tudi pri nas kar nekaj dobiš. Priporočam!

Yankee candles, definitivno! Meni je trenutno všeč soft blanket …

Evo, jaz sem ravno danes o tem razmišljala. Končno sem našla svečo, ki res diši. Našo, od Ilirije, vonj jabolko. Kupila v DM.

Jaz svoje kar sama izdelujem 🙂 Če jih mogoče še niste preizkusile, jih najdete na One with Nature Candles? Pozdravček, Tea

———————————————-
One with Nature Candles – Slovenske, ročno delane dišeče sveče

meni so full dobre dišeče sveče Yankee Candle. do konca meseca imajo na njihovi spletni strani www.yankeecandle.si tudi 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} akcijo na naročilo. pri naročilu samo vpišeš promo kodo “AKCIJA”.

sem pa zadnjič poskusila neke dišeče sveče, ki sem jih našla v šparu … bleh. brezveze. ne samo da niso dišale, prav smrdele so mi. yankee so mi za zdaj OK, ker imajo res dober vonj. one with nature pa še nisem poskusila, bo treba probati tudi to 🙂

New Report

Close